Αρχική Αθλητικά νέα «Ζωγράφισε» με την τρίτη εμφάνιση της Βενέτσια η Kappa

«Ζωγράφισε» με την τρίτη εμφάνιση της Βενέτσια η Kappa

0
Dodekanisos

Η Kappa μετά την εκπληκτική πρώτη εμφάνιση της Βενέτσια –η οποία εξαντλήθηκε– «ζωγράφισε» και στην τρίτη εμφάνιση της. Ενώ η Θεόπιστη Πουρλιοτοπούλου επιλέχθηκε πάλι για την παρουσίαση. Κυρίαρχο χρώμα στην νέα φανέλα είναι το γαλάζιο με χρυσές και μαύρες λεπτομέρειες. 

Η τρίτη εμφάνιση της Βενέτσια για την σεζόν 2021-22 είναι ένα έργο τέχνης από την Kappa. Οι δύο πλευρές συνεχίζουν «δυνατά» στον τομέα της φανέλας και της παρουσίασης της. Ειδικότερα πηγή έμπνευσης για την δημιουργία της εμφάνισης αποτέλεσε η γαλάζια λιμνοθάλασσα της Βενετίας. Φυσικά το μοντέλο που ποζάρει με την φανέλα της Βενέτσια είναι η Ελληνίδα Θεοπίστη Πουρλιοτοπούλου. Για ακόμα μία φορά το μοντέλο από την Ελλάδα «μαγνήτισε» τα βλέμματα πάνω της. 

Ένα από τα προσωνύμια τους συλλόγου από την Βενετία είναι «I Lagunari», δηλαδή οι «λιμνοθαλάσσιοι». Στην τρίτη φανέλα επικρατεί το γαλάζιο χρώμα, με μαύρα μανίκια και χρυσό το σήμα της εταιρείας ένδυσης που είναι η Kappa. Επιπροσθέτως ο λαιμός της φανέλας είναι μαύρος και γαλάζιος όπως και οι άκρες στα μανίκια. Στην μέση δεσπόζουν τα τρία βασικά χρώματα των «ιπτάμενων λιονταριών», το πράσινο, το πορτοκαλί και το μαύρο.  

Ταυτόχρονα η Βενέτσια ανακοίνωσε πως θα δωρίσει πέντε ευρώ από την πώληση κάθε φανέλας στο We are here Venice (WahV). Πρόκειται για μία Μη Κερδοσκοπική Οργάνωση, που επικεντρώνεται στην αποκατάσταση και αναζωογόνηση της λιμνοθάλασσας ως κεντρικό μέρος της διασφάλισης του μέλλοντος της Βενετίας ως ζωντανής πόλης.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments