Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Σταυρίδης: “Είμαι χαρούμενος που επιστρέφω στο Δωδεκανησιακό ποδόσφαιρο”

Σταυρίδης: “Είμαι χαρούμενος που επιστρέφω στο Δωδεκανησιακό ποδόσφαιρο”

0
Dodekanisos

Στους πάγκους ως πρώτος προπονητής επιστρέφει μετά από αρκετά χρόνια ο Σάββας Σταυρίδης. Θα είναι ο νέος τεχνικός του Ταξιάρχη Καλάθου. Τα τελευταία χρόνια εργαζόταν ως αναλυτής ποδοσφαιικών δεδομένων. Σαν προπονητής, τελευταία φορά είχε εργαστεί στον Αστέρα Μασάρων το 2017. Ο ίδιος μιλώντας στο news12 τόνισε τα εξής:
“Το πλάνο των ανθρώπων της διοίκησης του Ταξιάρχη Καλάθου ταιριάζει με την φιλοσοφία μου. Στόχος μου να δημιουργήσω τις βάσεις εκείνες που χρειάζεται μια ομάδα για να θέσει υψηλούς στόχους. Όλο αυτό χρειάζεται χρόνο υπομονή και επιμονή από όλους. Δεν μας ενδιαφέρει η ομάδα να είναι ένας γίγαντας με χάρτινα πόδια αλλά με ατσάλινα, σε αυτό το τομέα θα εργαστούμε όλοι πολύ σκληρά, μέρα νύχτα αν χρειαστεί ουτο σώστε να πάρει σάρκα και οστά το όραμα των Ανθρώπων τις ομάδος.Δεν είναι αυτοσκοπός φέτος ο πρωταθλητισμός, αν έρθει δεν θα πούμε όχι. Πρώτα να μπουν η βάσεις πρωταθλητισμού και μετά ο πρωταθλητισμός. Είμαι χαρούμενος που επιστρέφω στο χώρο του δώδεκανησιακου ποδοσφαίρου”.

Η ανακοίνωση του Ταξιάρχη Καλάθου
Στην ανακοίνωση που εξέδωσε ο σύλλογος, αναφέρονται τα εξής:
“Με ιδιαίτερη χαρά καλωσορίζουμε τον νέο μας προπονητή Σάββα Σταυρίδη στην αθλητική οικογένεια του “Ταξιάρχη” Καλάθου.
Η εμπειρία και οι γνώσεις του,θα αποτελέσουν ένα σημαντικό βήμα, για την αξιόλογη πορεία της ομάδας μας, στη νέα αγωνιστική περίοδο του Τοπικού μας Πρωταθλήματος, στη Β’Κατηγορία. Του ευχόμαστε από καρδιάς καλή επιτυχία στο έργο του, για ένα καλύτερο “Ταξιάρχη” αγωνιστικά και πρωταγωνιστή στις καρδιές μας”.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments