Αρχική Αθλητικά νέα Εξαντλήθηκε η φανέλα της Βενέτσια, στην οποία πόζαρε μία Ελληνίδα!

Εξαντλήθηκε η φανέλα της Βενέτσια, στην οποία πόζαρε μία Ελληνίδα!

1
Η Θεοπίστη Πουρλιοτοπούλου ποζάρει με την φανέλα της Βενέτσια.
Dodekanisos

Η Βενέτσια επέστρεψε στην Serie A μετά από 20 χρόνια. Η ομάδα από την Βενετία λάνσαρε την νέα εντός έδρας εμφάνισή της στην οποία πόζαρε μία Ελληνίδα. Σε λιγότερο από 24 ώρες η εμφάνιση είχε εξαντληθεί! 

«Κρότο» έχει προκαλέσει η επιστροφή της Βενέτσια στην κορυφαία κατηγορία του Ιταλικού ποδοσφαίρου. Αυτό γίνεται εύκολα αντιληπτό από την νέα της εμφάνιση η οποία έχει «κλέψει» τις εντυπώσεις.

Συγκεκριμένα η Kappa δημιούργησε μία πανέμορφη εντός έδρας φανέλα σε μαύρο χρώμα με χρυσές λεπτομέρειες. Στην φανέλα απεικονίζεται υφή βενετσιάνικου τοίχου, χρυσές αποχρώσεις εκκλησιών, μνημείων και παλατιών της πόλης. Επιπλέον στο κάτω μέρος της φανέλας υπάρχουν αστέρια. Τα οποία είναι εμπνευσμένα από την Βασιλική του Αγίου Μάρκου. Σε λιγότερο από 24 ώρες η εμφάνιση έγινε sold out! 

Παρόλα αυτά πέρα από την εκπληκτική εμφάνιση της Βενέτσια, τα βλέμματα τράβηξε το πανέμορφο μοντέλο που πόζαρε για την φανέλα. Ο λόγος για την Θεοπίστη Πουρλιοτοπούλου. Η νεαρή Ελληνίδα με το αγέρωχο βλέμμα και τα τρομερά μάτια της συνέβαλλε τα μέγιστα, ώστε η εμφάνιση να αποσπάσει υπερθετικά σχόλια. 

Η Θεοπίστη Πουρλιοτοπούλου δημοσίευσε το αποτέλεσμα της φωτογράφισής της στον επίσημο λογαριασμό της στο Instagram. Η ανάρτησή της συγκέντρωσε πάνω από 39 χιλιάδες likes και πάνω από δύο χιλιάδες σχόλια! 

Δείτε την δημοσίευση

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Théo (@theopisti_p)

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] μετά την εκπληκτική πρώτη εμφάνιση της Βενέτσια –η οποία εξαντλήθηκε– «ζωγράφισε» και στην τρίτη εμφάνιση της. Ενώ η […]