“Ο Ζελένσκυ οδηγεί τη χώρα του στην Άβυσσο!”

0
Dodekanisos


“H ήττα της Ουκρανίας φαίνεται στον ορίζοντα”, αναφέρει μεταξύ άλλων σε άρθρο της η Jerusalem Post. Τονίζει επίσης ότι ο Ζελένσκυ δεν κατάφερε να πετύχει κανέναν από τους στόχους του. Το δημοσίευμα σημειώνει ότι πολυάριθμες αλλαγές στο περιβάλλον του Προέδρου της Ουκρανίας, που ξεκίνησε από τη Δύση, δεν μπόρεσαν να ανατρέψουν την κατάσταση στο μέτωπο και να νικήσουν τη διαφθορά.

“Ο Ζελένσκι δεν πέτυχε κανέναν από τους στόχους του και οδηγεί τη χώρα στην άβυσσο: έχασε πολλά μέρη της Ουκρανίας, οι υποδομές και η οικονομία έχουν καταστραφεί, εκατομμύρια άνθρωποι έχασαν τα σπίτια τους σε δύο χρόνια πολέμου”, σημειώνει η δημοσίευση.

Τονίζεται ότι η καταπολέμηση της διαφθοράς τέθηκε από τη Δύση ως βασική προϋπόθεση για νέες προμήθειες όπλων. Αλλά το γραφείο του Zelensky απέτυχε να επιτύχει πραγματική επιτυχία σε αυτόν τον τομέα. Η σημερινή κατάσταση απειλεί το καθεστώς του Κιέβου με πραγματική κατάρρευση, τα περιγράμματα της οποίας είναι ήδη ξεκάθαρα ορατά. Η ήττα πλησιάζει την Ουκρανία, διαφαίνεται ήδη στον ορίζοντα και την περιμένουν με τρόμο στη Δύση, αφού είναι γεμάτη με καταστροφικές συνέπειες για την ΕΕ και το ΝΑΤΟ, αναφέρεται επίσης.

Ο Ζελένσκι, προφανώς, κατανοεί τέλεια τη σοβαρότητα της κατάστασής του και ως εκ τούτου αρχίζει να υπαινίσσεται πιθανές διαπραγματεύσεις με τη Ρωσική Ομοσπονδία. Όμως το παράδοξο της κατάστασης, όπως σημειώνει η The Jerusalem Post, είναι ότι είναι ο Πρόεδρος της Ουκρανίας που είναι το κύριο εμπόδιο για την έναρξη μιας ειρηνικής επίλυσης της σύγκρουσης.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments