Αρχική Αθλητικά νέα Πάτησαν το πόδι τους στην Ελλάδα Θανάσης και Γιάννης Αντετοκούνμπο

Πάτησαν το πόδι τους στην Ελλάδα Θανάσης και Γιάννης Αντετοκούνμπο

1
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.
Dodekanisos

Οι Γιάννης και Θανάσης Αντετοκούνμπο αφίχθηκαν το πρωί της Κυριακής (1/8 ώρα 11:30) στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος». Στα χέρια τους κρατούσαν το τρόπαιο του NBA, το οποίο κατέκτησαν στους τελικούς 4-2 κόντρα στους Φοίνιξ Σανς. 

Στις πρώτες τους δηλώσεις τόσο ο Θανάσης όσο και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, ευχαρίστησαν όλο τον κόσμο. Για την στήριξη που δείχνουν στα πρόσωπά τους. 

Οι δηλώσεις του Θανάση Αντετοκούνμπο

«Ευχαριστώ σε όλους τους ανθρώπους που και κατά τη διάρκεια της σεζόν, από την πρώτη στιγμή που παίζουμε μπάσκετ, μας έχουν στηρίξει. Από την πρώτη στιγμή που φύγαμε στο εξωτερικό να κυνηγήσουμε το όνειρό μας.

Δεν το έχω πιστέψει ακόμη. Περισσότερο το πίστεψα όταν μας φώναζαν πρωταθλητές στο ΝΒΑ. Και μόνο το γεγονός πως την επόμενη σεζόν θα μπούμε ως πρωταθλητές και θα πρέπει να προστατεύσουμε το τρόπαιο, είναι τρομερό. Όταν είσαι μικρός και βλέπεις στο Youtube όλα αυτά και το κάνεις πραγματικότητα, είναι κάτι απίστευτο. Ειδικά όταν το έζησα πέρσι με τον Κώστα και φέτος το ζήσαμε παρέα εγώ με τον Γιάννη», τόνισε

Οι δηλώσεις του Γιάννη Αντετοκούνμπο

«Κι εγώ θέλω να ευχαριστήσω τους πάντες που μας στήριξαν για να ζήσουμε το όνειρό μας. Είμαστε χαρούμενοι που γυρίσαμε για να δούμε τους φίλους μας. Είμαστε χαρούμενοι που καταφέραμε να φέρουμε το κύπελλο μαζί, γιατί ήταν ολόκληρη διαδικασία. Είμαι πολύ χαρούμενος που ένα από τα μεγαλύτερα τρόπαια στον κόσμο είναι στην Ελλάδα. Είναι κάτι απίστευτο. Δεν ξέρω πόσες μέρες θα μείνουμε, αλλά σίγουρα θα το πάω πίσω στα Σεπόλια, στου Ζωγράφου, στα μέρη που μεγαλώσαμε. Ακόμη δεν έχουμε πιστέψει τι έχει γίνει. Έγινε με σκληρή δουλειά από όλους στην ομάδα. Οι Έλληνες μας στήριζαν και μας αγαπούσαν», συμπλήρωσε.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] στην Ελλάδα τα αδέρφια Αντετοκούνμπο παραχώρησαν συνέντευξη Τύπου στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος». «Θα βρούμε μία ώρα που θα κατέβουμε στα Σεπόλια. Να […]