Αρχική Αθλητικά νέα Οι Αντετοκούνμπο έστειλαν μήνυμα στήριξης στον Θοδωρή Ιακωβίδη

Οι Αντετοκούνμπο έστειλαν μήνυμα στήριξης στον Θοδωρή Ιακωβίδη

0
Τα αδέρφια Αντετοκούνμπο με την μητέρα τους κατά την άφιξή τους στην Αθήνα. Φωτογραφία: sport24.gr
Dodekanisos

Στο πλευρό του Θοδωρή Ιακωβίδη τάσσονται τα αδέρφια Αντετοκούνμπο. Τόσο ο Γιάννης όσο και ο Θανάσης έστειλαν μήνυμα στήριξης στον Έλληνα αθλητή. «Θα είμαστε δίπλα του» δήλωσαν κατά τη διάρκεια της συνέντευξής τους στο «Ελ. Βενιζέλος».

Ο Θοδωρής Ιακωβίδης ήταν ο μοναδικός εκπρόσωπος της Ελληνικής αποστολής στο άθλημα της άρσης βαρών στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Μετά το τέλος της προσπάθειάς του «λύγισε» σε δηλώσεις του στην κάμερα της ΕΡΤ. Η ιστορία του παρακίνησε μεγάλη μερίδα ανθρώπων μεταξύ αυτών και τα αδέρφια Αντετοκούνμπο. 

Οι δηλώσεις του Γιάννη Αντετοκούνμπο

Μετά από σχετική ερώτηση που δέχτηκαν, ο ηγέτης των Μιλγουόκι Μπακς, Γιάννης Αντετοκούνμπο είπε: «Είναι βαρύ όλο αυτό που περνάς όταν είσαι αθλητής. Δεν το συζητούν οι αθλητές γιατί αν το κάνουν θα λένε “παίρνεις τόσα εκατομμύρια, σκάσε και παίξε”. Είναι δύσκολο όμως. Είναι πάρα πολύ βαρύ όλο αυτό. Εγώ χάρηκα που βγήκε κι έκλαψε, είπε πώς ένιωθε. Κι εγώ πάρα πολλές φορές, πάρα πολλά βράδια που δεν ξέρω αν μπορώ να συνεχίσω να κάνω αυτό που κάνω. Έχω ανθρώπους δίπλα μου, που μου λένε διάφορα και μου δίνουν κίνητρο. Ξέρω πόσο δύσκολο είναι γι’ αυτόν. Αυτά τα βάρη δεν πρέπει να τα σηκώνει μόνος του. Τους ανθρώπους πρέπει να τους χτίζεις, όχι να τους γκρεμίζεις. Αυτό ισχύει και για τον Καλαϊτζάκη, που έγινε draft. Πρέπει να τον περιβάλλουμε με αγάπη».

Η χθεσινή ανάρτηση του Γιάννη

Ενώ αξίζει να σημειωθεί πως χθες ο Γιάννης είχε προβεί και σε μία ανάρτησή του στον επίσημο λογαριασμό του στο Instagram για τον Ιακωβίδη.

Οι δηλώσεις του Θανάση Αντετοκούνμπο

Από την πλευρά του, ο αδερφός του, Θανάσης Αντετοκούνμπο δήλωσε: «Θέλω να πω ένα τεράστιο “συγγνώμη” στον Θοδωρή, όχι από εμάς, αλλά από όλους. Δεν μπορούμε να αφήσουμε τον Θοδωρή και τον επόμενο Θοδωρή να τα σηκώσει μόνος του. Τόσο ως οικογένεια όσο και ως άτομα, είμαστε μαζί του».

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments