Αρχική Αθλητικά νέα Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο θα βρεθεί εκεί όπου άρχισαν όλα

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο θα βρεθεί εκεί όπου άρχισαν όλα [pics]

0
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αγκαλιά με το τρόπαιο του NBA και το βραβείο του MVP των τελικών μετά το έκτο και καθοριστικό ματς κόντρα στους Σανς. Φωτογραφία: sport24.gr
Dodekanisos

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μαζί με τον αδερφό του Θανάση θα βρεθούν στο ανοιχτό γήπεδο του Τρίτωνα στα Σεπόλια. Το «σύνθημα» έδωσε με επίσημη ανάρτησή του στο twitter ο «Greek Freak». 

Το είχαν προαναγγείλει το πλάνο τους για όταν θα επέστρεφαν στην πατρίδα τους. Κατά την άφιξή τους στην Ελλάδα τα αδέρφια Αντετοκούνμπο παραχώρησαν συνέντευξη Τύπου στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος». «Θα βρούμε μία ώρα που θα κατέβουμε στα Σεπόλια. Να βρούμε μία ώρα στις επόμενες μέρες, που θα είμαστε εδώ να πάμε στα Σεπόλια. Θα είμαστε εκεί. θα έχουμε το τρόπαιο, για να το χαρούν τα παιδιά και οι υπόλοιποι άνθρωποι στα Σεπόλια», είχε πει ο MVP και πρωταθλητής του NBA με τους Μιλγουόκι Μπακς

Στιγμιότυπο από την συνέντευξη Τύπου των αδερφών Αντετοκούνμπο στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος».

Λοιπόν αυτή η ημέρα βρέθηκε. Το βράδυ της Τρίτης (3/8) στις 20:00 η ώρα ο Γιάννης και ο Θανάσης Αντετοκούνμπο, θα επιστρέψουν εκεί όπου όλα άρχισαν. Στη συνοικία των Σεπολίων. Παρέα με το τρόπαιο πρωταθλήματος NBA «Λάρι Ο’ Μπράιεν» θα γυρίσουν όλη την περιοχή, για να δουν παλιούς γνωστούς και φίλους. Αλλά και το πλήθος κόσμου το οποίο θα τους επευφημήσει. Πρόκειται για μία πάρα πολύ σπουδαία απόφαση εκ μέρους των αδερφών Αντετοκούνμπο, να επιστρέψουν στον τόπο τους. 

Το γκράφιτι του Γιάννη Αντετοκούνμπο, που κοσμεί το γήπεδο στα Σεπόλια. Φωτογραφία: news247.gr

Το σύνθημα έδωσε με ανάρτησή του στο twitter ο Γιάννης, γράφοντας χαρακτηριστικά: «Αύριο 8 το απόγευμα Σεπόλια». Ενώ με νέο tweet του εξέδωσε μία θερμή παράκληση σε όσους παρευρεθούν να φορούν μάσκες. «Σας παρακαλώ ΟΛΟΙ μάσκες», έγραψε ο Έλληνας καλαθοσφαιριστής. 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments