Αρχική Επικαιρότητα Ο πατέρας του Τσιτσιπά τον δικαιολόγησε για την στάση του στο εμβόλιο

Ο πατέρας του Τσιτσιπά τον δικαιολόγησε για την στάση του στο εμβόλιο

0
Φωτογραφία: tennisnews.gr
Dodekanisos

Ο Απόστολος Τσιτσιπάς σήκωσε τείχος προστασίας και υπεραμύνθηκε της επιλογής και των δηλώσεων του υιού του Στέφανου Τσιτσιπά

Μετά το κύμα αντιδράσεων που προκάλεσαν οι δηλώσεις του Στέφανου Τσιτσιπά για τον εμβολιασμό κατά του κορονοϊού, ο πατέρας του αιτιολόγησε τις απόψεις του υιού του. «Δεν χρειάστηκε να κάνει το εμβόλιο, όπως και οι περισσότεροι συναθλητές του. Οι αθλητές έχουν αρκετά δυνατό ανοσοποιητικό σύστημα. Για να αντιμετωπίσουν οποιαδήποτε πρόκληση προκύψει. Λαμβάνουν τα μέτρα που είναι απαραίτητα (μάσκες, ελεγχόμενες μετακινήσεις). Βρίσκονται σε ελεγχόμενο περιβάλλον και κάνουν σχεδόν κάθε μέρα PCR και Antigen Tests. Όπως και ο καθένας μας φαντάζομαι όταν χρειάζεται», δήλωσε στην κάμερα της ΕΡΤ ο Απόστολος Τσιτσιπάς. 

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, αναφορικά με τον εμβολιασμό σχολίασε: 

«Ο καθένας, ανάλογα με τις ανάγκες που έχει, εκτιμά τις συνθήκες και πράττει. Όσον αφορά για την αναγκαιότητα των εμβολίων, πιστεύω ότι έχουμε μεγάλο αριθμό σπουδαίων επιστημόνων και σπουδαίων ειδικών γιατρών. Είμαι πεπεισμένος ότι μπορούν αλλά και επιβάλλεται αν ενημερώνουν τους πολίτες σχετικά με το τι πρέπει να ακολουθήσουν για να θωρακίσουν την υγεία τους».

Πάντως αξίζει να σημειωθεί πως με νέες δηλώσεις του ο Στέφανος Τσιτσιπάς τόνισε πως δεν είναι αρνητής του εμβολίου. Θεωρεί πως ένας αθλητής νεαρός σε ηλικία (23 ετών) δεν χρειάζεται να εμβολιαστεί. Μάλιστα ξεκαθάρισε πως απλώς περιμένει μία καλύτερη εκδοχή του εμβολίου.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments