Αρχική Εκτός συνόρων Υπέρ του εμβολιασμού τάχθηκε με δηλώσεις της η Σάκκαρη

Υπέρ του εμβολιασμού τάχθηκε με δηλώσεις της η Σάκκαρη

0
Πηγή: Reuters/Edgar Su
Dodekanisos

Ανοιχτά υπέρ του εμβολιασμού τάχθηκε η Μαρία Σάκκαρη με δηλώσεις που έκανε μετά το τέλος της χθεσινής της αναμέτρησης στο US OPEN. Αναλυτικά, τα όσα υποστήριξε όταν ρωτήθηκε σχετικά, είναι τα ακόλουθα:

«Είμαι υπέρ του εμβολιασμού. Εγώ έχω εμβολιαστεί, η οικογένειά μου, η ομάδα μου, όλοι οι φίλοι μου. Δεν έχω κάποιον γύρω μου που να μην είναι εμβολιασμένος. Αν κάποιος έχει έναν καλό λόγο για να μην θέλει να εμβολιαστεί, είτε είναι θέμα υγείας, είτε είναι κοπέλα και θέλει να μείνει έγκυος, και όχι γιατί θέλουν να μας βάλουν τσιπάκι, τότε θα το καταλάβω. Αλλά πιστεύω πως είναι ο μοναδικός τρόπος, εκτός αν βγει κάποιο φάρμακο, για να επιστρέψουμε στην κανονικότητα.

Έτσι δεν θα φοράμε μάσκες στο tour, δεν θα έχουμε όλους αυτούς τους περιορισμούς, θα αρχίσει να γίνεται το τένις όπως ήταν, επομένως θα έρθουν και περισσότερα λεφτά πάλι. Νομίζω πως ο κόσμος δεν έχει καταλάβει τι καλά μπορεί να φέρει το να ξαναμπούμε σε μια κανονικότητα. Και μένα μου φαίνεται περίεργο που ένα μεγάλο ποσοστό των παικτών δεν έχει εμβολιαστεί, αλλά από την άλλη δεν μπορώ να καθίσω να ασχοληθώ με τον καθένα και το τι έχει στο μυαλό του. Θα έχουν τους λόγους τους φαντάζομαι».

Μιλώντας για το ενδεχόμενο να γίνει υποχρεωτικός ο εμβολιασμός είπε τα εξής:
«Είναι δύσκολο από την πλευρά της ΑΤΡ και της WTA να τους βάλουν το μαχαίρι στο λαιμό. Δεν ξέρω αν έχουν και το δικαίωμα να το κάνουν αυτό. Το γεγονός ότι οι εμβολιασμένοι κάνουμε τεστ, δείχνει στους ανεμβολίαστους ότι δεν έχουμε κανένα προνόμιο. Γιατί λοιπόν να εμβολιαστούν αν δεν υπάρχει κανένα αβαντάζ; Το ίδιο πράγμα είναι. Όταν θα υπάρξει όμως μεγάλη διαφορά μεταξύ εμβολιασμένων και ανεμβολίαστων, θα αναγκαστούν οι περισσότεροι να εμβολιαστούν».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments