Αρχική Επικαιρότητα Το συγκινητικό βίντεο αντίο στον εθελοντή πυροσβέστη Βασίλη Φιλώρα

Το συγκινητικό βίντεο αντίο στον εθελοντή πυροσβέστη Βασίλη Φιλώρα

0
Φωτογραφία: news247.gr
Dodekanisos

Ο στενός κύκλος του Βασίλη Φιλώρα αποχαιρέτησε τον εθελοντή πυροσβέστη που απεβίωσε στις φονικές πυρκαγιές με ένα δικό του drone βίντεο.

Ο Βασίλης Φιλώρας ήταν ένα από τους ήρωες των ημερών μας. Πανελλήνια θλίψη προκάλεσε η είδηση της απώλειας του εθελοντή πυροσβέστη και πατέρα, Βασίλη Φιλώρα. Ο 38χρονος έχασε την ζωή του κατά τη διάρκεια κατάσβεσης φωτιάς στην Ιπποκράτειο Πολιτεία. Οι δικοί του άνθρωποι, οι φίλοι του, τον αποχαιρέτησαν με μία πτήση drone. Τα οποία τόσο αγαπούσε, καθώς ήταν κορυφαίος τεχνικός στο χώρο των drone και εξειδικευμένος χειριστής και εκπαιδευτής. Στο συγκινητικό βίντεο που ακολουθεί, ο στενός κύκλος του τον αποχαιρέτησε με την εξής λεζάντα:

«Η ομάδα Up Stories αποχαιρετά σύσσωμη τον αγαπημένο φίλο και συνεργάτη Βασίλη Φιλώρα. Καλό ταξίδι φιλαράκι εκεί ψηλά. Το χαμόγελο σου και η καλοσύνη σου θα μας λείπουν για πάντα. Τα στοιχεία για όσους μπορούν να συνεισφέρουν στην οικογένεια του άτυχου φίλου μας Βασίλη είναι:

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: ΑΙΓΛΗ ΚΑΜΠΑΚΟΥ

ΙΒΑΝ: GR6601718580006858123878503».

Η κηδεία του είναι προγραμματισμένη σήμερα (10/8) στις 14:30 στον Ιερό Ναό Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης στα Άνω Λιόσια.

Με την σειρά μας σύσσωμη η κοινότητα του news12.gr εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του Βασίλη Φιλώρα. Συμπονούμε μαζί σας και αποχαιρετάμε με ένα δικό μας βίντεο τον άδικο χαμό του εθελοντή πυροσβέστη. 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments