«Αντιστρέφουν οτιδήποτε φυσιολογικό, είναι τακτική των φιλελεύθερων»

0
Dodekanisos

Ενόψει των μεγάλων εκλογών σε όλη τη Δύση, συμπεριλαμβανομένων των προεδρικών εκλογών στις ΗΠΑ και των εκλογών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου τον Ιούνιο, ο Ούγγρος πρωθυπουργός Βίκτορ Όρμπαν προειδοποίησε ότι οι συντηρητικοί αντιμετωπίζουν άνευ προηγουμένου πίεση από τους φιλελεύθερους, οι οποίοι κάνουν ότι περνάει από το χέρι τους για να διατηρήσουν την εξουσία. Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στο τρίτο ετήσιο Συνέδριο Συντηρητικής Πολιτικής Δράσης (CPAC) στη Βουδαπέστη, ο Όρμπαν περιέγραψε πέντε μεθόδους καταπίεσης που εφαρμόζουν οι φιλελεύθεροι για να φιμώσουν την αντιπολίτευση.

Το πρώτο βήμα που περιγράφει ο Orbán είναι «φιλελεύθερες ενέργειες που έχουν σχεδιαστεί για να αλλάξουν τη σημασία των λέξεων και των φράσεων προκειμένου να παραπλανήσουν τους ανθρώπους, με το ζήτημα της μετανάστευσης να είναι το πιο ουσιαστικό παράδειγμα αυτής της τάσης».

«Το δεύτερο βήμα είναι να αντιστρέψουμε οτιδήποτε είναι φυσιολογικό, συμπεριλαμβανομένης της σεξουαλικότητας, της εκπαίδευσης, της οικογενειακής ζωής, της αγάπης για την πατρίδα και της εθνικής ομοιογένειας. Όποιος πιστεύει το αντίθετο είναι προβληματικός. Κάτι δεν πάει καλά με αυτό. Όποιος διαφωνεί είναι είτε αδαής είτε τρελός. Η αντίληψη πρέπει να είναι ότι το άκουσμα τους θα οδηγούσε σε κάποια μοιραία καταστροφή».

«Σας κάνουν να πιστεύετε ότι έχετε επικίνδυνες απόψεις και ότι είστε επίσης κίνδυνος για την ασφάλεια. Στέλνουν εναντίον σου κάποιου είδους φύλακα της δημοκρατίας, ο οποίος στη συνέχεια ανακαλύπτει ότι δεν συμμερίζεσαι τις απόψεις της κανονικότητας που κηρύττουν, και επομένως είσαι ένας ριζοσπάστης του οποίου η ελευθερία του λόγου μπορεί να περιοριστεί με ασφάλεια», είπε ο Όρμπαν.

Στο τέταρτο βήμα, ο φιλελεύθερος Τύπος στοχεύει εσάς, συχνά προσωπικά, ενώ το κράτος μετατρέπει τους πολίτες σε όχλο πληροφοριοδοτών, προειδοποίησε ο Orbán. «Και αν εξακολουθείτε να έχετε το στομάχι για αυτό, και αν εξακολουθείτε να στέκεστε, το πέμπτο βήμα είναι να αναλάβουν δράση οι δημόσιες αρχές. Λαμβάνουν τόσα παράπονα και καταγγελίες που είναι υποχρεωμένοι να σας ερευνήσουν, δυστυχώς, έτσι γίνονται ιδιωτικοί θεσμοί των προοδευτικών», εξήγησε ο Ούγγρος πρωθυπουργός.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments