Αρχική Επικαιρότητα Βασίλης Φιλώρας: Ο εθελοντής που έχασε την ζωή του στις πυρκαγιές

Βασίλης Φιλώρας: Ο εθελοντής που έχασε την ζωή του στις πυρκαγιές [vid]

2

Ο Βασίλης Φιλώρας ήταν υπό την ιδιότητα του εθελοντή πυροσβέστη όταν έχασε την ζωή του στην Ιπποκράτειο Πολιτεία.

Ο 38χρονος Βασίλης Φιλώρας ήταν ένα από τα θύματα των φονικών πυρκαγιών που ταλαιπωρούν τις τελευταίες ημέρες την Ελλάδα. Ο Βασίλης Φιλώρας ήταν μόλις 38 ετών. Πατέρας δύο παιδιών και ένας ένας επιτυχημένος επαγγελματίας. Κορυφαίος τεχνικός στο χώρο των drone και εξειδικευμένος χειριστής και εκπαιδευτής.

Η ανακοίνωση του δελτίου Τύπου του ΚΑΤ

«Την 14:00 της σήμερον διακομίστηκε με το ΕΚΑΒ κάτοικος της Ιπποκράτειου Πολιτείας, ηλικίας 38 ετών με κτύπημα στο κεφάλι με μη ανιχνεύσιμα ζωτικά σημεία, από πτώση στύλου της ΔΕΗ. Σύμφωνα με μαρτυρίες παρευρισκόμενων. Έγινε προσπάθεια ανάνηψης επί 70 λεπτά χωρίς αποτέλεσμα», αναγράφτηκε στο δελτίο Τύπου του νοσοκομείο ΚΑΤ, για τις συνθήκες του θανάτου του. 

Η φωτογραφία του κάνει τον γύρο του διαδικτύου

Σε μία φωτογραφία που κάνει τον γύρο του διαδικτύου άτομα που τον γνώριζαν τον αποχαιρέτησαν με κάποια λόγια. «Λένε ότι δεν μπορείς να διαλέξεις πότε ή πώς θα πεθάνεις. Αλλά μπορείς να διαλέξεις το πώς θα ζήσεις. Ο φίλος μας, συνεργάτης μας, σύζυγος και πατέρας δυο παιδιών, Βασίλης Φιλώρας, έζησε την κάθε του μέρα με χαμόγελο, ευγένεια και ανιδιοτελή αγάπη. Το νήμα της ζωής του έληξε άδικα χθες, επιχειρώντας με αυταπάρνηση ως εθελοντής πυροσβέστης στην Ιπποκράτειο Πολιτεία. Οι συγγενείς και φίλοι θα τον αποχαιρετήσουμε την Τρίτη 10 Αυγούστου στις 14:30 στον ιερό ναό Αγ. Κωνσταντίνου & Ελένης στα Άνω Λιόσια».

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] θλίψη προκάλεσε η είδηση της απώλειας του εθελοντή πυροσβέστη και πατέ…. Ο 38χρονος έχασε την ζωή του κατά τη διάρκεια […]

trackback

[…] φωτιά είχε χάσει και ο Βασίλης Φιλώρας. Ένας 38χρονος, εθελοντής δασοπυροσβέστης, ύστερα από πτώση στύλου της […]