Αρχική Επικαιρότητα Η Μακάμπι Τελ Αβίβ στέκεται στο πλευρό της Ελλάδας

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ στέκεται στο πλευρό της Ελλάδας [pic]

0
Φωτογραφία: sportfm.gr
Dodekanisos

Ο σύλλογος καλαθοσφαίρισης της Μακάμπι Τελ Αβίβ ανάρτησε ένα συγκινητικό μήνυμα στο στον λογαριασμό της στο Twitter. Η «ομάδα του λαού» αναφέρει χαρακτηριστικά πως στέκεται στο πλευρό των πυρόπληκτων της Ελλάδας. 

Για όγδοη μέρα η Ελλάδα βρίσκεται σε πύρινο κλοιό, καθώς οι αναζωπυρώσεις μαίνονται σε αρκετά μέτωπα. Σε αυτό το πλαίσιο, πολλές ομάδες του αθλητισμού έχουν εκφράσει δημόσια τη συμπαράστασή τους στους κατοίκους των πληγέντων περιοχών. Ολυμπιακός, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, ΟΦΗ, ΒΟΛΟΣ, είναι μερικοί από τους Ελληνικούς συλλόγους που στέκονται στο πλευρό των πυρόπληκτων. Όμως αυτή τη φορά ένας ξένος σύλλογος αποφάσισε να δηλώσει τη στήριξή του στη χώρα μας! 

Πρόκειται για την Μακάμπι Τελ Αβίβ από το Ισραήλ. Η «ομάδα του λαού» -όνομα και πράξη- κοινοποίησε ένα συγκινητικό μήνυμα στο προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter, μέσω του οποίου τονίζει πως στέκεται στο πλευρό όσων υποφέρουν.

Η χαρακτηριστική ανάρτηση της Μακάμπι Τελ Αβίβ

«Η οικογένεια της Μaccabi Tel Aviv στέκεται στο πλευρό των αδερφών στην Ελλάδα σε αυτές τις δύσκολες στιγμές. Μια ομάδα Ισραηλιτών πυροσβεστών είναι ήδη στην Ελλάδα και βοηθάει στη μάχη με τις φωτιές, όπως επίσης κάνουν και ομάδες από 8 άλλες χώρες. Μείνετε ασφαλείς».

Το Ισραήλ στέκεται στο πλευρό του ελληνικού λαού σε ώρα ανάγκης

Αξίζει να σημειωθεί πως το Ισραήλ έστειλε 16 πυροσβέστες, που έφτασαν στη χώρα μας την Παρασκευή 6 Αυγούστου. Ενώ έπεται και συνέχεια. Ο πρέσβης του Ισραήλ στην Ελλάδα, Γιόσι Αμράνι δήλωσε ότι «αυτό αποτελεί μια επιπλέον έκφραση της φιλίας μεταξύ των λαών του Ισραήλ και της Ελλάδας και της δυνατής συνεργασίας μεταξύ των δύο χωρών μας. Αν και το επίπεδο του συναγερμού στο Ισραήλ για πυρκαγιές είναι ακόμη υψηλό δεν έχουμε κανένα δισταγμό να τείνουμε χείρα βοηθείας».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments