Αρχική Αθλητικά νέα Βόλεϊ «Θα επανέλθω πιο δυνατή!»

«Θα επανέλθω πιο δυνατή!»

0
mixou_fai
Dodekanisos

«Δεν μου έχει συμβεί κάτι ανάλογο. Στα 20 χρόνια είναι πρώτη φορά!» Η παραπάνω δήλωση ανήκει στην αθλήτρια της Τελχινίδας Φαίη Μίχου το γόνατο της οποίας «γύρισε» στο πρόσφατο παιχνίδι κυπέλλου με τον ΖΑΟΝ Κηφισιάς και όπως όλα δείχνουν θα μείνει αρκετούς μήνες εκτός αγωνιστικών υποχρεώσεων. Η άτυχη αθλήτρια της ροδίτικης ομάδας, μιλώντας στο news12 μας είπε:
«Καταρχάς με αυτή την ευκαιρία θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους φίλους, γνωστούς, συναθλητές και απλούς φιλάθλους για τα μηνύματα, τα τηλεφωνήματα, τη συμπαράσταση, τη βοήθεια και την αγάπη που μου έχουν δείξει. Τουλάχιστον πρόκειται για έναν τραυματισμό που παρόλη τη σοβαρότητά του δεν πονάει. Είμαι στην Αθήνα, δεν πονάω, έκανα μαγνητική και σύντομα θα γνωρίζω το βάρος του τραυματισμού και αν θα χρειαστεί επέμβαση και πόσο άμεσα. Είμαι 20 χρόνια στα γήπεδα και δε μου έχει συμβεί άλλη φορά κάτι αντίστοιχο. Είχα ως τώρα δυο τρία διαστρέμματα που απαιτούσαν την αποχή μου από αγωνιστικές δραστηριότητες για όχι πάνω από δυο μήνες. Τώρα για πρώτη φορά φαίνεται πως θα απέχω αρκετά. Σύντομα θα ξέρω πιο συγκεκριμένα. Είδα το βίντεο στο site και ανατρίχιασα. Δεν έχω καθαρή εικόνα του τι συνέβη γιατί σοκαρίστηκα πολύ μετά την πτώση και δε θυμάμαι πολλά πράγματα. Μόνο ότι ένιωσα το γόνατο να μετατοπίζεται εντελώς, το πόδι μου να έρχεται σε αφύσικη γωνία και μετά την πτώση να μην μπορώ για λίγη ώρα να κουνηθώ καθόλου. Επίσης θυμάμαι τους σαμαρίτες και τον φυσικοθεραπευτή Αλκιβιάδη Σιώκο που με βοήθησαν και πρακτικά αλλά κυρίως ψυχολογικά γιατί δε μου άφησαν κανένα περιθώριο για πανικό και με κράτησαν ψύχραιμη και τους ευχαριστώ πάρα πολύ. Ήταν πολύς ο κόσμος που έτρεξε να με βοηθήσει εκείνη τη στιγμή και το εκτιμώ βαθειά».
«Έπεσα …ένδοξα!»
Πάντως παρά τον σοβαρό τραυματισμό της, το χιούμορ της δεν το έχει χάσει και ακόμα και τώρα βρίσκει το θάρρος να δηλώσει τα εξής:
«Πάντως έπεσα ένδοξα, το μπλοκ άουτ το πήρα! Δυστυχώς δεν υπάρχουν πολλά να πει κανείς για ένα τέτοιο τραυματισμό. Ήταν καθαρά ατυχία, προσγειώθηκα με κακή γωνία στο αριστερό πόδι και το βάρος του σώματος και η δύναμη απ’ το άλμα έκαναν τη ζημιά. Ήμουν πολύ καλά προετοιμασμένη και δεν έχω σταματήσει ποτέ να φροντίζω τη φυσική μου κατάσταση και την υγεία μου γενικότερα για να αποδώσει κανείς τον τραυματισμό σε κάτι άλλο πέρα από την κακή στιγμή. Θα σηκωθώ πάλι και θα επανέλθω σίγουρα πιο δυνατή. Μόνο το φόβο θα πρέπει να νικήσω μετά, τον τραυματισμό θα τον καταφέρω σίγουρα. Λέω δυνατά στον εαυτό μου «κάθε εμπόδιο για καλό» και σε σας ότι, θα ξαναπούμε στα γήπεδα!»

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments