Αρχική Αθλητικά νέα Άλλα Σπορ Επίσκεψη στο ακριτικό Καστελλόριζο (pics)

Επίσκεψη στο ακριτικό Καστελλόριζο (pics)

0
asiathr_episkepsi
Dodekanisos

Πραγματοποιήθηκε τις πρώτες ημέρες του νέου έτους το καθιερωμένο ταξίδι στο Καστελλόριζο από μέλη και ιστιοπλοϊκά σκάφη του Αθλητικού Συλλόγου Ιστιοπλόων Ανοικτής Θάλασσας Ρόδου (ΑΣΙΑΘΡ). Παρά τις χαμηλές θερμοκρασίες και τις δύσκολες καιρικές συνθήκες, τρία σκάφη του ΑΣΙΑΘΡ και περίπου είκοσι ιστιοπλόοι διένυσαν συνολικά πάνω από 140 ναυτικά μίλια και βρέθηκαν στο ακριτικό νησί κατά το τριήμερο 4 έως 6 Ιανουαρίου 2013.
Οι ιστιοπλόοι του ΑΣΙΑΘΡ για μια ακόμη χρονιά είχαν την ευκαιρία να βρεθούν κοντά στους ακρίτες του μικρού νησιού, να περάσουν αξέχαστες στιγμές μαζί τους αλλά και να ξεναγηθούν στις ομορφιές του Καστελλόριζου. Στο λιμάνι του νησιού έγινε για μια ακόμη φορά η κοπή της βασιλόπιτας παρουσία πολλών κατοίκων. Στη συνέχεια τα μέλη του Συλλόγου μοίρασαν δώρα στα μικρά παιδιά του νησιού.

Το ταξίδι στο Καστελλόριζο έχει γίνει πλέον θεσμός και τηρείται κατά τις πρώτες ημέρες κάθε έτους από τα μέλη του ΑΣΙΑΘΡ εδώ και πολλά χρόνια. Με τον τρόπο αυτό ο Σύλλογος και τα μέλη του αναγνωρίζουν την προσφορά των κατοίκων του μικρού νησιού της Δωδεκανήσου, οι οποίοι παρά τις καθημερινές δυσκολίες που αντιμετωπίζουν, με την φυσική παρουσία τους δίνουν ζωή στο πανέμορφο ακριτικό νησί και “φυλάττουν Θερμοπύλες”.

{yoogallery src=[/images/stories/fotos/sezon2012_2013/alla_spor/asiathr_kastelorizo/] width=[150] height=[150]}

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments