Αρχική Επικαιρότητα Διάφορα Συλλυπητήρια για τον Μιχάλη

Συλλυπητήρια για τον Μιχάλη

2
papakalodoukas_digenis
Dodekanisos

Ψήφισμα για τον θάνατο του Μιχάλη Παπακαλοδούκα εξέδωσε η ΕΠΣ Δωδεκανήσου αναφέροντας το ακόλουθα:
Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Δωδεκανήσου μόλις πληροφορήθηκε τον θάνατο του Προπονητή του Διγενή Κοσκινού κ.Παπακαλοδούκα Μιχαήλ αποφάσισε τα παρακάτω 
1-Να εκφρασθούν τα συλλυπητήρια στην οικογένεια του 
2-Να παραστεί σύσσωμο το Δ.Σ. 
3-Να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή σε όλους τους αγώνες του Σαββατοκύριακου 19 και 20 Ιανουαρίου 2013 
4-Να δημοσιευθεί το παρόν ψήφισμα στον Τοπικό Τύπο. 
Συλλυπητήρια για τον Μιχάλη
Η διοίκηση του Ακουσιλάου και σύσσωμη η οικογένεια της ομάδας των Φανών θέλει να εκφράσει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στην οικογένεια του Μιχάλη Παπακαλοδούκα για τον θάνατο του. Επίσης ο Σύνδεσμος Βετεράνων ποδοσφαιριστών Ρόδου και Διαγόρα εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:
«Ο Σύνδεσμος Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Ρόδου – Διαγόρα εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του   Μιχάλη Παπακαλοδούκα και στον Διγενή Κοσκινού για την τόσο πρόωρη απώλεια του προπονητή των ακαδημιών της ομάδας.»
Με ανακοίνωση του και ο Πανδωδεκανησιακός Σύνδεσμος Προπονητών ποδοσφαίρου, «εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του Μιχάλη Παπακαλοδούκα όπως και στην οικογένεια του Διγενή Κοσκινού για την πρόωρη απώλεια του από κοντά μας».

-Συλλυπητήρια εκφράζει και ο Απόλλωνας Καλυθιών, τα τμήματα υποδομής του συλλόγου καθώς και οι Βετεράνοι ποδοσφαιριστές των Καλυθιών.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
iosif
iosif
11 years ago

να ειστε καλα κ.Μιχαλη εκει πανω

champions Λεμεσός
champions Λεμεσός
11 years ago

Η Ακαδημία champions Λεμεσού Κύπρου και ο ιδιοκτήτης Δημήτρης Δημητρίου εκφράζουμε την βαθύτατη θλίψη και τον συγκλονισμό μας στο άκουσμα του θανάτου του πολύ καλού μας φίλου και συναδέλφου,μ. Μιχάλη Παπακαδολούκα.Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.