Αρχική Αθλητικά νέα Super League: Σέντρα με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς!

Super League: Σέντρα με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς!

0
Πηγή φωτογραφίας: sportfm.gr
Dodekanisos

Αναβλήθηκε -πριν καν αρχίσει- η προγραμματισμένη για σήμερα (23/8, ώρα 12:30) τηλεδιάσκεψη της Super League. Δεν θα έχουμε σέντρα το προσεχές Σαββατοκύριακο 28-29 Αυγούστου. Στην καλύτερη των περιπτώσεων πάμε για έναρξη στις 11/9… με το άνοιγμα των σχολείων! 

Το γνωστό «παιχνίδι» με τα τηλεοπτικά καλά κρατεί 

Σε σίριαλ χωρίς φινάλε εξελίσσεται η υπόθεση με τα τηλεοπτικά δικαιώματα των συλλόγων της Super League. Έχει χαθεί η μπάλα. Πάμε από συνεδρία σε συνεδρία και καταλήγουμε σε αδιέξοδο. Αξίζει να σημειωθεί πως αυτές έχουν τελειώσει πριν καν αρχίσουν. Λύση δεν βρέθηκε ούτε στη σημερινή συνέλευση. Μάλιστα πάρθηκε η απόφαση, να μην διεξαχθούν ούτε οι επαναληπτικές τηλεδιασκέψεις την Τετάρτη (25/8) ή την Παρασκευή (27/8). Μία ακόμα συνεδρίαση θα λάβει χώρα την επόμενη Τρίτη (31/8). Απώτερος στόχος να έχουν λυθεί τα ζητήματα με τα τηλεοπτικά και το πρωτάθλημα να αρχίσει στις 11/9. Δύο μόλις ημέρες πριν αρχίσει η έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς (13/9). 

Υπάρχει μόνο προφορική συμφωνία 

Θυμίζουμε πως ενώ φαινόταν πως ο δρόμος για τα τηλεοπτικά συμβόλαια είχε ανοίξει, υπήρξε ένα πρωτοφανές «κόλλημα». Ο Αστέρας Τρίπολης ήρθε σε συμφωνία με την NOVA, οπότε ο σύλλογος από την Αρκαδία βρήκε τηλεοπτική στέγη. Όμως, Βόλος, Λαμία, Παναιτωλικός, Απόλλων Σμύρνης και Ιωνικός ναι μεν τα βρήκαν με την COSMOTE. Ωστόσο η πρόταση που έχουν στα χέρια τους, είναι για συμβόλαιο 1+1 χρόνο, κάτι που δεν δέχονται. Επιθυμούν κλειστή διετής συμφωνία. 

Όσον αφορά τον ΠΑΟΚ, ο «δικέφαλος του βορρά» διαπραγματεύεται μόνος του. Φέρεται πως βρίσκεται ένα κλικ πιο κοντά στη NOVA. 

Το ακόμα πιο αστείο της όλης κατάστασης είναι πως τον Σεπτέμβριο τα πρωταθλήματα θα διακόψουν για Εθνικές ομάδες. Διανοείστε ότι την ώρα που δεν θα παίζει κανείς λόγων Εθνικών (με την Ελλάδα να έχει ματς στις 5 και τις 8 Σεπτεμβρίου), η Super League θα κάνει σέντρα! 

Πραγματικά μόνο κύμα γέλιου προκαλεί αυτό το τραγελαφικό γνωστό «παιχνίδι» για τα τηλεοπτικά. Η ιστορία ήδη τράβηξε αρκετά. Φτάσαμε σε σημείο να έχουμε σέντρα με το άνοιγμα των… σχολείων. Βέβαια όπως είχαμε αναφέρει, η αναμονή επιτείνει την απόλαυση!

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments