Αρχική Επικαιρότητα Οι ανεμβολίαστοι θα μπουν σε …νέο περιβάλλον, ανήγγειλε ο Οικονόμου!

Οι ανεμβολίαστοι θα μπουν σε …νέο περιβάλλον, ανήγγειλε ο Οικονόμου!

0
Dodekanisos

Κρίσιμη είναι η αυριανή ημέρα για τους ανεμβολίαστους καθώς όπως όλα δείχνουν έρχονται νέοι περιορισμοί. Οι οποίοι προφανώς θα δυσκολέψουν ακόμα περισσότερο την καθημερινότητα τους. Η κυβέρνηση είναι αποφασισμένη να …τραβήξει και άλλο το σχοινί, θέλοντας να προωθήσει όσο γίνεται περισσότερο το πρόγραμμα εμβολιασμού. Δεν είναι τυχαία και η στάση στην σημερινή καθιερωμένη ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, του κυβερνητικού εκπροσώπου Γιάννη Οικονόμου. Ούτε λίγο, ούτε πολύ επεσήμανε πως εξακολουθούν να αξιολογούν το ενδεχόμενο επέκτασης της υποχρεωτικότητας! Και είναι κάτι που θα ανακοινωθεί αύριο.

Ήταν χαρακτηριστική η ατάκα του Οικονόμου ότι «όσοι δεν επιθυμούν να συνεισφέρουν στην προσπάθεια πρέπει να προσαρμοστούν σε ένα νέο περιβάλλον». Ο ίδιος πρόσθεσε και τα ακόλουθα: «Όσες και όσοι δεν επιθυμούν να συνεισφέρουν στην εθνική προσπάθεια, θα χρειαστεί να προσαρμοστούν σε ένα διαφορετικό για αυτούς περιβάλλον έως ότου ξεπεραστεί ο κίνδυνος της πανδημίας».


Σύμφωνα με τα λεγόμενα του, η κυβέρνηση ετοιμάζει πλήρης διαχωρισμούς εμβολιασμένων και μη. Υπάρχει η σκέψη να μπουν περιορισμοί για τους ανεμβολίαστους και στο λιανεμπόριο ενώ είναι δεδομένο ότι δεν θα μπορούν να μπουν σε εσωτερικούς χώρους εστίασης και ψυχαγωγίας.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments