Οι μισοί Γερμανοί φοβούνται ότι θα γίνουν μειοψηφία στη Γερμανία!

0
Dodekanisos

Μια πρόσφατη έρευνα στη Γερμανία δείχνει ότι οι Γερμανοί σε ποσοστό 52% συμφωνούν με το γεγονός ότι “η χώρα δεν πρέπει γενικά να δέχεται πλέον πρόσφυγες από ισλαμικές χώρες». Μόνο το 34 τοις εκατό λέει «διαφωνώ» ή «τείνει να διαφωνεί» με αυτή τη δήλωση.
Υπάρχει ακόμη μεγαλύτερη συμφωνία με τη δήλωση ότι «σε ορισμένες περιοχές της πόλης ή του χωριού μου, έχω την αίσθηση ότι δεν βρίσκομαι πλέον στη Γερμανία».

Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση, το 57 τοις εκατό συμφωνεί με τη δήλωση, ενώ το 36 τοις εκατό δεν συμμερίζεται αυτό το συναίσθημα. Η δημοσκόπηση δείχνει περαιτέρω ότι το 54 τοις εκατό των ερωτηθέντων δήλωσε ότι «φοβάται ότι οι Γερμανοί θα γίνουν μειοψηφία στη Γερμανία». Από την άλλη πλευρά, το 37 τοις εκατό δήλωσε ότι δεν ανησυχεί. Μια σχετική πλειοψηφία υποστηρίζει τη θεωρία πίσω από τη Μεγάλη Αντικατάσταση , την οποία η εγχώρια υπηρεσία πληροφοριών, το Γραφείο Προστασίας του Συντάγματος (BfV) ταξινομεί ως «δεξιά εξτρεμιστική» άποψη.

Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση, το 45 τοις εκατό των ερωτηθέντων συμφωνεί με τη δήλωση: «Πιστεύω ότι οι Ευρωπαίοι σταδιακά αντικαθίστανται από μετανάστες από την Αφρική και τη Μέση Ανατολή». Η συντριπτική πλειοψηφία των Γερμανών συμφωνεί επίσης με τη δήλωση ότι «η τρέχουσα μετανάστευση επιβαρύνει υπερβολικά το γερμανικό σχολικό σύστημα». Τα αποτελέσματα δείχνουν ότι το 75 τοις εκατό, ή τα τρία τέταρτα, συμφωνούν με αυτή τη δήλωση, ενώ το 22 τοις εκατό δηλώνουν ότι δεν βλέπουν πρόβλημα.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments