“Κοιτάξτε τις Βρυξέλλες, έχουν γίνει μια …τρύπα της κόλασης!”

0
Dodekanisos

“Τρύπα της κόλασης”, χαρακτήρισε τις Βρυξέλλες ο Ντόναλντ Τραμπ. Θέλοντας να καταδείξει το μεγάλο πρόβλημα με τους μετανάστες και την Ευρωπαϊκή πολιτική των ανοιχτών συνόρων, μιλώντας σε προεκλογική συγκέντρωση στο Ουισκόνσιν είπε και τα εξής:

«Ήμουν στις Βρυξέλλες πριν από πολύ καιρό, πριν από 20 χρόνια. ‘Ήταν τόσο όμορφα. Είναι σαν να ζεις όμως σε μια …τρύπα κόλασης αυτή τη στιγμή», είπε. Οι Βρυξέλλες έχουν πλέον 62 τοις εκατό πληθυσμό εκτός ΕΕ, που σημαίνει ότι οι Βέλγοι και ακόμη και οι Ευρωπαίοι στο σύνολό τους είναι μειοψηφία.
«Δεν μπορούμε ποτέ να το αφήσουμε να συμβεί εδώ. Δεν θα το αφήσω ποτέ να συμβεί στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής», είπε ο Τράμπ ενώ δεν παρέλειψε να κάνει αναφορά τόσο στο Λονδίνο όσο και στο Παρίσι, λέγοντας μάλιστα πως δεν είναι πλέον αναγνωρίσιμα.


“Οι ιστορικές ευρωπαϊκές πόλεις του Λονδίνου και του Παρισιού έχουν αλλάξει πέρα ​​από κάθε αναγνώριση μετά από χρόνια ανοιχτών συνόρων. Είδαμε τι συνέβη όταν η Ευρώπη άνοιξε τις πόρτες της στη τζιχάντ».

Σημειώνεται πάντως ότι κατά την διάρκεια των πρόσφατων Δημοτικών εκλογών, ο δήμαρχος του Λονδίνου Sadiq Khan ανταπέδωσε τα σχόλια του Trump, χρησιμοποιώντας τα για να παροτρύνει τους ψηφοφόρους:
«Σήμερα είναι μια ευκαιρία να δείξω στον Ντόναλντ Τραμπ και στον αντίπαλό μου στους Τόρις ότι το Λονδίνο θα επιλέγει πάντα την ελπίδα αντί του φόβου και την ενότητα αντί του διχασμού», είπε.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments