Αρχική Αθλητικά νέα Super League: Η νέα αναβολή της σέντρας επιτείνει την απόλαυση!

Super League: Η νέα αναβολή της σέντρας επιτείνει την απόλαυση!

1
Πηγή φωτογραφίας: sportfm.gr
Dodekanisos

Το νέο «ναυάγιο» στην γενική συνέλευση της Super League Interwetten, έφερε ως φυσικό επακόλουθο νέα αναβολή στη σέντρα του πρωταθλήματος. 

Παντού σέντρα και στην Super League στον «αέρα»

Την ίδια στιγμή που τα κορυφαία πρωταθλήματα του κόσμου, έχουν ήδη αρχίσει για την νέα σεζόν, η Ελληνική Super League παραμένει στον «αέρα». Ο λόγος έχει να κάνει με τα τηλεοπτικά συμβόλαια, καθώς παραμένει «αγκάθι» το θέμα. 

Στη σημερινή (Τρίτη 17/8) συνεδρίαση της Super League, Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΑΕΚ, Άρης και ΟΦΗ απουσίασαν. Κατά συνέπεια δεν υπήρξε η απαιτούμενη πλειοψηφία, για να περάσει η προκήρυξη του νέου πρωταθλήματος. 

Έχουν χωριστεί σε δύο στρατόπεδα οι 14 σύλλογοι της Super League

Οι ομάδες έχουν χωριστεί σε δύο στρατόπεδα. Πρόκειται για επτά συλλόγους που έχουν εξασφαλισμένο τηλεοπτικό συμβόλαιο. Και για επτά που παραμένουν χωρίς τηλεοπτική κάλυψη. 

Ολυμπιακός, Άρης, Ατρόμητος, ΠΑΣ Γιάννινα έχουν συμβόλαιο με την NOVA. Ενώ Παναθηναϊκός, ΑΕΚ και ΟΦΗ υπέγραψαν με την COSMOTE. Επτά σύλλογοι παραμένουν χωρίς τηλεοπτική κάλυψη. Ο λόγος για τους ΠΑΟΚ, Βόλο, Παναιτωλικό, Αστέρα Τρίπολης, Λαμία, Απόλλων Σμύρνης και Ιωνικό. Όσον αφορά τον ΠΑΟΚ, ο «δικέφαλος του βορρά» διαπραγματεύεται μόνος του το συμβόλαιο. 

Οι επτά καλυμμένες ομάδες έχουν προτείνει πρωτάθλημα με κεντρική διαχείριση από τη σεζόν 2023-2024. Οι υπόλοιποι επτά δέχονται αυτήν την πρόταση. Με τον όρο να εξασφαλίσουν καλύτερο -από το τωρινό- συμβόλαιο.

Την ώρα που όλοι θα διακόπτουν λόγω Εθνικών ομάδων στην Ελλάδα θα αρχίζει το πρωτάθλημα


Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό μόνο συζήτηση για πρωτάθλημα δεν γίνεται. Ποιο πρωτάθλημα δηλαδή που το έχουμε ονομάσει και Super League τρομάρα μας. Ένα πρωτάθλημα παρωδία, φαρσοκωμωδία, κωμωδία, βάλτε όποιον χαρακτηρισμό θέλετε. 

Ακόμα και αν αφήσουμε στην άκρη τα πέντε κορυφαία πρωταθλήματα (La Liga, Bundesliga, Ligue 1, Premier League, Serie A), πάλι διαπιστώνουμε πως και τα υπόλοιπα σοβαρά πρωταθλήματα του κόσμου έχουν προβεί σε σέντρα. Σε Βέλγιο, Πορτογαλία, Αυστρία, Τουρκία, Βουλγαρία, Ελβετία, Ολλανδία και πάει λέγοντας έχουμε δράση. 

Το ακόμα πιο αστείο της όλης τραγελαφικής κατάστασης είναι πως τον Σεπτέμβριο τα πρωταθλήματα θα διακόψουν. Ο λόγος αφορά τις Εθνικές ομάδες που θα αρχίσουν την δράση. Διανοείστε ότι την ώρα που δεν θα παίζει κανείς λόγων Εθνικών (με την Ελλάδα να έχει ματς στις 5 και τις 8 Σεπτεμβρίου), οι διοικούντες την Super League θα ζητούν σέντρα; Αν και εφόσον βρεθεί η χρυσή τομή με τα τηλεοπτικά συμβόλαιο. Ως γνωστόν η αναμονή επιτείνει την απόλαυση!

 

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] Πραγματικά μόνο κύμα γέλιου προκαλεί αυτό το τραγελαφικό γνωστό «παιχνίδι» για τα τηλεοπτικά. Η ιστορία ήδη τράβηξε αρκετά. Φτάσαμε σε σημείο να έχουμε σέντρα με το άνοιγμα των… σχολείων. Βέβαια όπως είχαμε αναφέρει, η αναμονή επιτείνει την απόλαυση! […]