Αρχική Ε.Π.Σ. Δωδεκανήσου Συνάντηση με τον Κωνσταντίνου

Συνάντηση με τον Κωνσταντίνου

0
konstantinou doros
Dodekanisos

Πραγματοποιήθηκε διήμερη συνάντηση από τον Προέδρου της Ε.Π.Σ.Δ. με τον Αντιδήμαρχο Ροδίων και υπεύθυνο των τεχνικών Υπηρεσιών Κο Κωσταντίνου Δώρο για θέματα που άπτονται των αρμοδιοτήτων τους.
Συγκεκριμένα, ενημερώθηκε ο Κος Κωσταντίνου για την συνάντηση που είχαν τα μέλη της Ε.Π.Σ.Δ με τον περιφερειάρχη Κο Χατζημάρκο για τις αδειοδοτήσεις, εγκαταστάσεις, επισκευές, συντηρήσεις, και για την συνάντηση που πραγματοποιηθεί εκ νέου την επόμενη εβδομάδα.
Ο Κύριος Κωσταντίνου ενημερώθηκε επίσης για τις άδειες καταλληλότητας των γηπέδων αλλά και για την κατάσταση του ενωσιακού γηπέδου.
Ο Αντιδήμαρχος την πρώτη ημέρα ζήτησε, να μάθει για τις προϋποθέσεις που χρειάζονται για τις άδειες καταλληλότητας των γηπέδων και ζήτησε εάν υπάρχει η δυνατότητα, να έχει στα χέρια του, μια τεχνική έκθεση που να απεικονίζετε η κατάσταση των γηπέδων και των αγωνιστικών χώρων.
Ο Κύριος Κωσταντίνου ήταν σύμφωνος, πως ο Δήμος θα πρέπει να κάνει τις απαραίτητες παρεμβάσεις για να μπορέσουν τα γήπεδα να πάρουν την άδεια καταλληλότητας.
Την δεύτερη ημέρα έγινε αναλυτική ενημέρωση από τον Πρόεδρο της Ε.Π.Σ.Δ. για τις προϋποθέσεις των αδειών καταλληλότητας των γηπέδων και για τις οικοδομικές άδειας που απαιτούνται από τον νόμο, για την ένταξη όλων των γηπέδων σε ισχύων νόμο για να μπορέσουν άμεσα όλα τα γήπεδα να πάρουν τις αντίστοιχες άδειες.
Τις επόμενες ημέρες η διοργανώτρια αρχή, θα καταθέσει στον Κο Κωσταντίνου μια τεχνική έκθεση που να απεικονίζετε η κατάσταση των γηπέδων που διαθέτουν πλαστικό τάπητα.
Ο Κύριος Κωσταντίνου ανέφερε πως ο Δήμος Ροδίων θα αναλάβει εξ΄ ολοκλήρου την συντήρηση του ενωσιακού γηπέδου, λόγω του μεγάλου όγκου των ομάδων (20) που χρησιμοποιούν το γήπεδο από όλο το νησί.
Την επόμενη εβδομάδα, ο Πρόεδρος της Ένωσης και μέλη του Δ.Σ. της Ε.Π.Σ.Δ., και τον Αντιδημάρχο Κο Κωσταντίνου Δώρο (Τεχνικές Υπηρεσίες), και τον Προέδρο του Δ.Ο.Π.Α.Ρ. Κο Αιβάζη Σέργιο και τον υπεύθυνο γηπέδων Κο Καλαθενό Σάββα θα έχουν εκ νέου συνάντηση με τον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου Κο Χατζημάρκο Γεώργιο.
Η Ένωση ανακοινώνει, πως θα ακολουθήσει αντίστοιχη συνάντηση στο νησί της Κω, και σε άλλα νησιά με τα παραπάνω θέματα συζητήσεων.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments