Αρχική Ε.Π.Σ. Δωδεκανήσου Στις 11 Μαίου ο τελικός του κυπέλλου

Στις 11 Μαίου ο τελικός του κυπέλλου

0
Dodekanisos

Σε άριστο κλίμα και πνεύμα συνεργασίας, ολοκληρώθηκε η προγραμματισμένη σύσκεψη για τα διαδικαστικά θέματα του 77ου Τελικού Κυπέλλου Δωδεκανήσου, που πραγματοποιήθηκε σήμερα Μ. Πέμπτη 02.05.2024, στα γραφεία της Ένωσης, με την παρουσία του Προέδρου της Επιτροπής Πρωταθλήματος & Κυπέλλου, κ. Ψέλλα και τους εκπροσώπους των δύο Σωματείων του τελικού, από τον Α.Ε.Ρ. ΑΦΑΝΤΟΥ ο κ. Χριστοφής Χρήστος, Πρόεδρος και ο κ. Κάβουρας Στέλιος και από τον ΓΑΣ ΙΑΛΥΣΟΣ, ο κ. Άγας Νικόλαος, με τους οποίους αποφασίσθηκαν τα ακόλουθα:

Ο 77ος Τελικός Κυπέλλου Δωδεκανήσου, θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 11 Μαΐου 2024, στο Δημοτικό Στάδιο Ρόδου και ώρα 19:00
Έπειτα από κλήρωση, γηπεδούχο σωματείο θα είναι ο «ΓΑΣ ΙΑΛΥΣΟΣ» και φιλοξενούμενο σωματείο η «Α.Ε.Ρ. ΑΦΑΝΤΟΥ»
Η καθιερωμένη συνέντευξη τύπου Προπονητών, Αρχηγών και ενός Εκπροσώπου από κάθε ομάδα, θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 10.05.2024 στην αίθουσα συνεδριάσεων της ΕΠΣΔ στις 12:30.
Γενική είσοδος εισιτηρίου τα 5€.
Οι φίλαθλοι των ομάδων θα καθίσουν στην σκεπαστή κερκίδα, πίσω από τον αντίστοιχο πάγκο της κάθε ομάδας, έπειτα από αίτημα και των δύο σωματείων.
Το καθιερωμένο γεύμα που παραθέτει η Διοργανώτρια στις δύο Ομάδες, στους Διαιτητές, στους Παρατηρητές Αγώνα και Διαιτησίας, την Επιτροπή Διαιτησίας και τους εκπροσώπους ΜΜΕ, θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 10.05.2024, στις 19:30.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments