Αρχική Προγνωστικά Διανύουμε μεγάλη ρέντα!

Διανύουμε μεγάλη ρέντα!

0
palaiologou praktorio
Dodekanisos

Αν και φτωχό το χθεσινό κουπόνι καταφέραμε να τσιμπήσουμε κάτι ψηλά
και με αυτή την μικρή κάβα να κάνουμε ξεκίνημα σε αυτό το νέο κουπόνι.
Πληρέστερο και σαφώς πιο ιδανικό παικτικά το νέο μας κουπόνι έχει όλα τα «καλούδια». Ενημερωτικά βρισκόμαστε στα 109/191 των επιλογών μας
με το ποσοστό μας σταθερά ανοδικό στο 57%.

ΣΑΤΟΡΟΥ – ΣΟΣΟ κωδ.110
Βάζει γκολ σταθερά σε όλα της τα εκτός η Σοσό. Τα διοικητικά της προβλήματα ίσως την επηρεάσουν και εμφανιστεί συγκεχυμένη κυρίως στην άμυνα της. Αξία βέβαια στο ( Over ) 2,15 και από έμπνευση θα αγοράσω τον καλοπληρωμένο άσσο ( 1 )2,75. Επιβεβλημένη και η κάλυψη μας στο ( Χ ) 2,90.

ΒΙΤΣΕΝΤΖΑ – ΠΕΣΚΑΡΑ κωδ.119
Φαβορί η Πεσκάρα; Και μόνο η θέα στα ποσοστά των αποδόσεων
αξίζει για να το κοντράρουμε. Προφανώς μεγαλύτερο το κίνητρο για την Βιτσέντζα που μετά το στραπάτσο με την Λαντσιάνο (ήττα με 4-0) περιμένω να αντιδράσει σωστά. Η Πεσκάρα παίζει ανοικτά δίχως να κουβαλάει τη νοοτροπία του Ιταλικού κατάλοιπου (σφιχτά) και ας κερδίσω και με αυτογκόλ του αντιπάλου) πράμα το οποίο ισχύει για την Βιτσέντζα, ειδικά στην έδρα της. Τι θα υπερισχύσει; Σαφώς εκεί που έχει αξία. Επιλέγουμε λοιπόν ( Χ ) 2,90 και ( 1 ) 2,90 Από κοντά και στο ελκυστικό (ΗΜ 1) 3,40.

ΡΟΔΕΡΑΜ – ΛΙΝΤΣ κωδ.120
Φέτος ανέβηκε στην κατηγορία η γηπεδούχος και δείχνει να ψάχνει ακόμα τα πατήματα της. Η Λιντς γνωστή (και μη εξαιρετέα ) για της «κηδείες» και τις εκπλήξεις που σημειώνει πυκνά -συχνά. Θεωρώ πως σε αυτήν εδώ την χρονική στιγμή, με αυτά τα ποσοστά αποδόσεων, το να το προσπεράσω είναι τουλάχιστον ατόπημα και σφάλμα παικτικό. Στη κόντρα με βάση πρώτα αυτό το ( 2) 3,15
και μετά το ( Χ ) 3,15. Θέση σίγουρα έχει και το ( 2-3 goal ) 1,75.

ΠΟΡΤΟΥΓΚΕΣΑ – ΠΟΝΤΕ ΠΡΕΤΑ κωδ.129
Συνωστισμός στην κορυφή με 5 ομάδες να κονταροχτυπιούνται 8 μόλις αγωνιστικές πριν το τέλος. Ανάμεσα τους η πρωτοπόρος Πόντε Πρέτα που τη δεδομένη στιγμή συναντά «το μαύρο χάλι» που ακούει στο όνομα Πορτουγκέσα με την σταθερή της πορεία από πέρυσι (μονίμως καθοδική). Θέλει το τρίποντο προκειμένου να απομακρυνθεί από τις υπόλοιπες ομάδες και εύκολα ή δύσκολα θα το πάρει. ( 2 ) 1,90.
ΜΟΝΑΡΚΑΣ – ΒΕΡΑΚΡΟΥΖ κωδ.131
Βράζουν στο ίδιο καζάνι και τη σούπα θα βγάλουν είναι το μυστήριο.
Εκ διαμέτρου αντίθετη φόρμα όμως εντοπίσαμε και σε αυτήν θα βασιστούμε.
Οι αριθμοί οδηγούν στον (έστω και οριακό) άσσο ( 1 ) 1,90 με το ( ΗΜ Χ ) 1,85 να έχει επίσης θέση. Με ρίσκο και το ( 0-1goal ) 2,70.

ΣΕΝΤΑ’Ι’ – ΟΥΡΑΒΑ κωδ.138
Όταν προηγείσαι στην βαθμολογία, 7 αγωνιστικές πριν το τέλος χρειάζεσαι,
το απόλυτο από θεωρητικά υποδεέστερους αντιπάλους μέσα-έξω. Πόσο μάλλον όταν οι πιο κάτω διώκτες σου. Αναμετρώνται μεταξύ τους. Η Ουράβα παίρνει το τρίποντο και ελπίζει σε (Χ) στο Γκάμπα Οσάκα – Καβασάκι Για να αυξήσει και άλλο την διαφορά. ( 2 ) 1,75 και ( 2/2 ) 2,80.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments