Αρχική Συνεντεύξεις Πέτρος Λαγούτης για τον πρώην εθισμό του: “Ο εαυτός μας είναι ο...

Πέτρος Λαγούτης για τον πρώην εθισμό του: “Ο εαυτός μας είναι ο χειρότερος εχθρός μας…”

0
Dodekanisos
O Πέτρος Λαγούτης στον Λάζο Μαντικό: 
«Τον Αλέξη Τσίπρα έτυχε να τον γνωρίσω πριν το δημοψήφισμα που ήταν πρωθυπουργός σε μια πτήση από Κύπρο. Μου έκανε πάρα πολύ εντύπωση – τότε το πίστευε ακόμη – που μου είπε ότι: «εμένα μου αρέσει που λέμε αλήθειες στον κόσμο και ο κόσμος γουστάρει!»
Είχα χαρεί πάρα πολύ τότε. Δεν ξέρω ελπίζω να μας αλλάξει και να μας δείξει ότι αυτό το πρόσωπο τότε είναι το αληθινό του πρόσωπο!»
«Ο Αλέξης Τσίπρας είναι ο πρώτος πρωθυπουργός που με έκανε με θέρμη να πάω να τον ψηφίσω και μέσα σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα με απογοήτευσε τόσο πολύ» 
Για το πάθος του στον τζόγο: 
«Ο εαυτός μας είναι ο χειρότερος εχθρός μας… Όταν καταφέρνουμε και ξεπερνάμε κάποια πάθη μας και εμμονές μας. Η λύτρωση είναι τεράστια, είναι ελευθερία! Μακριά από εμάς ο τζόγος!»
«Η πρώτη φορά που ερχόμουν αντιμέτωπος με το θάνατο με την άδικη του μορφή, ήταν στα είκοσι μου που έχασα έναν παιδικό μου φίλο 19 ετών από μια πολύ σπάνια αρρώστια στην καρδιά… Ήταν μεγάλο σοκ για εμένα»
«Πιστεύω ο νικητής στο Survivor θα είναι το φαβορί ο Γιώργος Αγγελόπουλος. Πιστεύω εκεί θα πάει»
«Ο Ντάνος εμένα μου θυμίζει το παλιό Αμερικανικό όνειρο. Μακάρι να έχει την ωριμότητα να το διαχειριστεί όλο αυτό…» 
«Η Ελένη Μενεγάκη είναι πρωταθλήτρια στην τηλεόραση. Μεγαλώσαμε με Ελένη Μενεγάκη και ήταν περίεργο που από μικρός την έβλεπα και ξαφνικά όταν με κάλεσε στην εκπομπή ήταν περίεργο όλο αυτό» 
«Ελπίζω στην “Ομερτά” να είμαι τόσο καλός όσο ο Θανάσης Ευθυμιάδης που αντικαθιστώ! Το είδα 6 με 7 φορές για να το αφομοιώσω το έργο. Γέλασα πάρα πολύ!» 
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments