Αρχική Αθλητικά νέα Βόλεϊ Τσιούχα: “Θέλω να μοιάσω στην …αδελφή μου”

Τσιούχα: “Θέλω να μοιάσω στην …αδελφή μου”

0
Dodekanisos

Η mvp του τελικού του τουρνουά του Φοίνικα, μιλάει για την διάκριση του Παναθηναϊκού που πήρε την πρωτιά στο τουρνουά της Ρόδου αλλά και τη δική τους που κέρδισε τον τίτλο του mvp

Το όνομα της ασφαλώς και πρέπει να το σημειώσουμε διότι πιθανότατα θα το συναντήσουμε και στο μέλλον. Πρόκειται για την Μαριάνα Τσιούχα, την υψηλόσωμη κορασίδα του Παναθηναϊκού την οποία θαυμάσαμε στη Ρόδο, κατά την διάρκεια του πολύ όμορφου διεθνούς τουρνουά που διοργάνωσε ο Φοίνικας στο κλειστό γυμναστήριο της Καλλιθέας. Δεν είναι μόνο το ότι κέρδισε τον τίτλο του mvp του μεγάλου τελικού αλλά και η γενικότερη της παρουσία στο τουρνουά που ήταν πολύ καλή. Η ίδια κατάγεται από τη Βέροια αλλά με τη βοήθεια της μητέρας της και την προτροπή της αδελφής της που έπαιζε στο παρελθόν βόλεϊ, “κατέβηκε” στην Αθήνα και εντάχθηκε στο δυναμικό του Παναθηναϊκού. Εκεί όπως η ίδια λέει γίνεται πάρα πολύ καλή δουλειά. Μας παραχώρησε μια μίνι συνέντευξη και μας είπε αρκετά σημαντικά πράγματα. Διαβάστε…

Η Μαριάνα Τσιούχα πανηγύριζει μαζί με τις υπόλοιπες συμπαίκτριες της για την επιτυχία του Παναθηναϊκού
Μια από τις ωραίες φάσεις του τουρνουά. Η Τσιούχα πηδάει στο …Θεό για να καρφώσει…


“Δεν το περίμενα καθόλου να είμαι η mvp να σας πω την αλήθεια. Όλα τα κορίτσια πήγαν πάρα πολύ καλά. Θεωρώ ότι η συμπαίκτρια μου η Γιανναρά θα μπορούσε άνετα να βγει. Το άξιζε. Όπως και όλα τα κορίτσια. Δεν διακρίθηκε κάποια πιο έντονα. Θέλω να αφιερώσω αυτόν τον τίτλο του mvp στην μαμά μου. Χάρις σε αυτήν είμαι στον Παναθηναϊκό και στην Αθήνα γενικότερα. Με βοήθησε πάρα πολύ”.

-Πως είδες το τουρνουά στη Ρόδο; Ήταν ανταγωνιστικά τα παιχνίδια που δώσατε;
“Το επίπεδο του τουρνουά ήταν γενικά πολύ υψηλό. Τα κορίτσια από την Ιταλία δεν μας άφησαν πολλά περιθώρια και ήταν πραγματικά πολύ καλές. Όλες οι ομάδες ήταν πολύ καλές”

-Το νησί πως σου φάνηκε;
“Ήταν πρώτη φορά που το επισκέφθηκα. Ήταν πραγματικά πολύ όμορφο. Μου άρεσε πολύ και θέλω να έρθω ξανά”.

-Στον Παναθηναϊκό πως είναι τα πράγματα;
“Το επίπεδο είναι πολύ ανεβασμένο. Είμαι πολύ ικανοποιημένη. Από την στιγμή που ήρθα από τη Βέροια έχω βελτιωθεί πάρα πολύ στον Παναθηναϊκό και χάρις στη δουλειά που γίνεται. Οι στόχοι μου είναι να βελτιώνομαι συνεχώς”.

-Έχεις κάποια παίκτρια του βόλεϊ ίνδαλμα σου που θα ήθελες να της μοιάσεις;
“Η αλήθεια είναι ότι θέλω να μοιάσω στην αδελφή μου που έπαιζε παλιά βόλεϊ. Σε αυτήν θέλω να μοιάσω και αν μπορέσω να την ξεπεράσω. Με έχει βοηθήσει πολύ και αυτή είναι ουσιαστικά που με έσπρωξε να ασχοληθώ με το βόλεϊ”.

Ο Νίκος Πότσου του Φοίνικα δίνει στην αθλήτρια του ΠΑΟ μια δωρεάν συνδρομή στο @Rhodes International Volleyball Camp που θα πραγματοποιηθεί στις 1-7 Ιουλίου στη Ρόδο από την εταιρεία Volleylink Sport Agency.
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments