Αρχική Επικαιρότητα Νέο εφιαλτικό βράδυ στην Βόρεια Εύβοια, μάχη με τις αναζωπυρώσεις

Νέο εφιαλτικό βράδυ στην Βόρεια Εύβοια, μάχη με τις αναζωπυρώσεις

0
Dodekanisos

Άλλο ένα εφιαλτικό βράδυ, ουσιαστικά το όγδοο συνεχόμενο περνάνε οι κάτοικοι στη Βόρεια Εύβοια! Παρά τις έντονες προσπάθειες, η πυρκαγιά εξακολουθεί να σπέρνει τρόμο, πανικό και καταστροφές στο πέρασμα της. Αβγαριά, Γαλατσώνα, Πευκί και Αγριοβότανο εξακολουθούν να δίνουν ομηρικές «μάχες» με τα πύρινα μέτωπα.

Τα τεράστια προβλήματα όπως μπορεί να αντιληφθεί κανείς προκαλούνται από τις αναζωπυρώσεις οι οποίες ταλαιπωρούν όσους συμμετέχουν στην προσπάθεια κατάσβεσης. Επιχειρούν περισσότεροι από 800 Έλληνες πυροσβέστες μαζί με πάρα πολλούς εθελοντές. Αξίζει να σημειωθεί ότι συμμετέχουν επίσης πυροσβέστες από την Κύπρο, τη Ρουμανία, τρη Σερβία, τη Ρουμανία, τη Σλοβακία και την Πολωνία.

Μεγάλο είναι το μέτωπο της πυρκαγιάς στους Καματριάδες. Εξίσου μεγάλο είναι και αυτό που βρίσκεται κοντά στους Γαλατσάδες, αν και εκεί σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες τα πράγματα δείχνουν να είναι αισθητά καλύτερα. Σήμερα δόθηκε εντολή για εκκένωση και στον οικισμό Ασμηνί, οι κάτοικοι του οποίου μετακινήθηκαν προς την Ιστιαία.

Δείτε ΕΔΩ και άλλα άρθρα στην κατηγορία “Επικαιρότητα”

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments