Αρχική Videos «Η Ρωσία επιδιώκει να απαγορεύσει την χειρουργική επέμβαση αλλαγής φύλου»

«Η Ρωσία επιδιώκει να απαγορεύσει την χειρουργική επέμβαση αλλαγής φύλου»

0

Εντελώς διαφορετική στάση σε σχέση με την Ευρώπη και στο θέμα των χειρουργικών επεμβάσεων αλλαγής φύλου, κρατάει η Ρωσία. Και αυτό διότι Βουλευτές και από τις πέντε παρατάξεις, υπέβαλαν νομοσχέδιο που θα τις απαγορεύει. Είναι κάτι που αποκάλυψε ο αντιπρόεδρος του Ρωσικού κοινοβουλίου Πιότρ Τολστόϊ.

Ο ίδιος δημοσίευσε αντίγραφο του νομοσχεδίου στο κανάλι του στο Taelegram. Ο υφιστάμενος νόμος για την προστασία της υγείας των πολιτών θα τροποποιηθεί για να συμπεριλάβει διάταξη για την απαγόρευση «ιατρικών παρεμβάσεων που στοχεύουν στην αλλαγή του φύλου ενός ατόμου, συμπεριλαμβανομένου του σχηματισμού πρωτογενών ή δευτερογενών σεξουαλικών χαρακτηριστικών», όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά. Ωστόσο, το νομοσχέδιο θα επιτρέπει τη θεραπεία των συγγενών ανωμαλιών της διαφοροποίησης του φύλου στα παιδιά, αλλά μόνο εάν λάβει έγκριση από ιατρική επιτροπή σε ομοσπονδιακό ίδρυμα υγειονομικής περίθαλψης. Το νομοσχέδιο θα επιφορτίσει τη ρωσική κυβέρνηση να καταρτίσει έναν κατάλογο τέτοιων ιδρυμάτων και τη διαδικασία λήψης τέτοιων αποφάσεων.

Το νομοσχέδιο θα απαγορεύει επίσης στα γραφεία ληξιαρχείων της κυβέρνησης να τροποποιούν τα έγγραφα των ανθρώπων με βάση ιατρικές εκθέσεις που επιβεβαιώνουν χειρουργική επέμβαση αλλαγής φύλου.

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments