Αρχική Αθλητικά νέα Άλλα Σπορ H ετήσια γιορτή της ΕΑΣ

H ετήσια γιορτή της ΕΑΣ

0
stivos empodia
Dodekanisos

Όπως κάθε χρόνο έτσι κι εφέτος η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δωδ/σου διοργανώνει την ετήσια αθλητική της γιορτή ταυτόχρονα με την ετήσια Γ. Συνέλευση, προσκαλώντας όλα τα σωματεία που ανήκουν στη δύναμή της από τη Ρόδο και τα υπόλοιπα νησιά του δωδ/κού συμπλέγματος.
Η γενική συνέλευση θα πραγματοποιηθεί το πρωί του Σαββάτου στα γραφεία της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δωδ/σου( από τις 10:00) και η ετήσια αθλητική γιορτή( 18:00) με τις βραβεύσεις διακριθέντων αθλητών και τη κοπή της πίτας στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου του Ιδρύματος ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ το βράδυ της ίδιας μέρας.
Στη γενική συνέλευση δικαίωμα ψήφου έχουν οκτώ σωματεία ( ΓΑΣ ΥΓΕΙΑ Ρόδου- ΑΟ ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ- ΑΓΕΣ ΚΑΜΕΙΡΟΥ- Α Ο Ρόδου Η ΚΑΛΛΙΠΑΤΕΙΡΑ – Γ.Σ ΕΥΔΑΜΟΣ ΚΩ – Α.Σ. ΚΑΖΩΝΗΣ Καλύμνου – Α. Σ ΚΑΛΥΜΝΟΣ 2000 – Γ.Σ.ΝΕΩΝ Λέρου).
Στη γενική συνέλευση μπορούν να παραστούν και τα σωματεία που δεν έχουν δικαίωμα ψήφου, προκειμένου να παρακολουθήσουν τις εργασίες της συνέλευσης.
Στις εργασίες της ετήσιας γενικής συνέλευσης και στην ετήσια αθλητική γιορτή προσκλήθηκε και θα παραστεί ο Γ. Γραμματέας του ΣΕΓΑΣ κος Βασίλης Σεβαστής και επί δεκαπέντε και πλέον χρόνια πρόεδρος της ομοσπονδίας..

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments