Αρχική Επικαιρότητα Διάφορα Ιάλυσος – ΑΕΡΑ LIVE

Ιάλυσος – ΑΕΡΑ LIVE

6
DSC07855
Dodekanisos

Την πρόκριση στον τελικό του κυπέλλου της Δωδεκανήσου διεκδικούν σήμερα στις 2.30μ.μ. ο Ιάλυσος και ο ΑΕΡΑ. Η αναμέτρηση θα πραγματοποιηθεί στο «Οικονομίδειο» και το news12 θα σας μεταφέρει live λεπτό προς λεπτό τις προσπάθειες των παικτών και των δυο ομάδων.

ΓΚΟΛ: Στο 3′ ο Φονσέκα έκανε το σουτ από καλό σημερίο, ο τερματοφύλακας του ΑΕΡΑ απόκρουσε αλλά η μπάλα στην επαναφορά της έφθασε στον Κοιλιάρα που με νέο σουτ την έστειλε στα δίχτυα (1 – 0).

Ιδανικό ξεκίνημα για τον Ιάλυσο που στην πρώτη του πολύ καλή φάση κατάφερε να ανοίξει το σκορ.

Δέκα λεπτά αγώνα χωρίς κάτι το ιδιαίτερο πέρα από το γκολ. Ο Ιάλυσος έχει την υπεροχή και για περισσότερη ώρα τη μπάλα στην κατοχή του.

Στο 11′ μετά από μπροστινή μπαλιά και λάθος στο χώρο της άμυνας, ο Μασάδο βγήκε σε θέση τετ α τετ αλλά το σουτ που επιχειρήθηκε εξουδετερώθηκε από τον Α. Χειμώνεττο.

Στο 12′ ο Κοιλιάρας έκανε τη σέντρα και ο Φονσέκα έκανε το σουτ πάνω στην κίνηση αλλά ο τερματοφύλακας του ΑΕΡΑ μπλόκαρε τη μπάλα.

Στο 21′ έχουμε φθάσει. Τίποτα το ιδιαίτερο στο παιχνίδι με τη μπάλα να κυκλοφορεί περισσότερο στο χώτο της μεσαίας γραμμής.

Στο 22′ ο Χατζηκοσμάς έκανε ωραία προσπάθεια από τα δεξιά και μπήκε στην περιοχή. Έκανε τη συρτή σέντρα στον αφύλακτο Μαρίνου που σούταρε δυνατά αλλά ο Ττζβετκόφκσι απόκρουσε. Στη συνέχεια η μπάλα πήρε ύψος και έφθασε στον Φονσέκα που έκανε την κεφαλιά αλλά και πάλι ο Βούλγαρος τερματοφύλακας του ΑΕΡΑ μπλόκαρε τη μπάλα.

Σε θέση αριστερού χαφ ο νεοαποκτηθείς Μαρίνου ο οποίος έχει πάρει πολλές φορές τη μπάλα στα πόδια του έως τώρα.

ΓΚΟΛ: Στο 25′ ο Κασιώτης έχασε τη μπάλα από τον Φονσέκα. Ο Βραζιλιάνος έκανε τη σέντρα προς τον Κοιλιάρα μέσα στην περιοχή ο οποίος αφού κοντρόλαρε τη μπάλα με σουτ την έστειλε στα δίχτυα για να κάνει έτσι το 2 – 0.

ΓΚΟΛ: Στο 31′ πολύ ωραία προσπάθεια του Χατζηκοσμά από τα δεξιά ο οποίος έκανε θαυμάσια πάσα στην πλάτη της άμυνας στον Κοιλιάρα. Αυτός προχώρησε, μπήκε στην περιοχή και πάσαρε στον Μαρίνου ο οποίος από κοντινή απόσταση με σουτ δεν είχε πρόβλημα να κάνει το 3 – 0.

Σστο 42′ ο Κοιλιάρας επιχείρησε ένα δυνατό σουτ λίγο έξω από την περιοχή αλλά έστειλε τη μπάλα να περάσει πάνω από το οριζόντιο δοκάρι και να καταλήξει άουτ.

Ημίχρονο στο Οικονομίδειο. Ο Ιάλυσος προηγείται άνετα με 3 – 0. Οι γηπεδούχοι έχουν την πλήρη υπεροχή και εκτός από μια φάση, δεν απειλήθηκαν καθόλου από τον αντίπαλο τους. Χωρίς να φορτσάρει ο Ιάλυσος είναι χωρίς πρόβλημα μπροστά στο σκορ.

Τίποτα το ιδιαίτερο μετά από ένα τέταρτο στο δεύτερο ημίχρονο. Μέτριο παιχνίδι με τον Ιάλυσο να εξακολουθεί να έχει την υπεροχή και τον ΑΕΡΑ να μην μπορεί να απειλείσει.

Στο 60′ ο Ρεκλείτης έκανε τη σέντρα από τα αριστερά και ο Φονσέκα πήρε την κεφαλιά αλλά ο Τζβετκόφκσι που ήταν σωστά τοποθετημένος κατάφερε να μπλοκάρει τη μπάλα.

Στο 72′ ο ΟΚαρπαθάκης έκανε το σουτ έξω από την περιοχή αλλά ο Τζβετκόφσκι κατάφερε να αποκρούσει τη μπάλα.

Στο 79′ μετά από εκτέλεσε κόρνερ του Λύρα από τα δεξιά και απόκρουση της άμυνας, ο Σταυλάς έκανε το σουτ πάω στην κίνηση από το ύψος της περιοχής αλλά έστειλε τη μπάλα να περάσει δίπλα από το δεξί δοκάρι και να καταλήξει άουτ.

Σστο 86′ μεγάλη ευκαιρία για τον Ιάλυσο. Ο Μαθιός πάσαρε σε θ΄ση φπορ στον Λύρα ο οποίος έκανε το πλασέ αλλά έστειλε τη μπάλα από το οριζόντιο δοκάρι (άουτ).

ΤΕΛΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ στο Οικονομίδειο. Ιάλυσος – ΑΕΡΑ 3 – 0. Η ομάδα της Ιαλυσού προκρίθηκε στον τελικό του κυπέλλου.

ΙΑΛΥΣΟΣ: Α. Χειμωνέττος, Σταυλάς, Κ. Χειμωνέττος, Παπαδημήτρης, Φυλακούρης, Καρπαθάκης, Μαρίνου, Χατζηκοσμάς (46′ Mαθιός), Φονσέκα (66′ Λύρας),  Ρεκλείτης, Κοιλιάρας (Στον πάγκο οι Βολονάκης (58′ Βολονάκης), Μαθιός, Λιόσης, Λουτριώτης, Παφιάκης, Λύρας, Καμβύσης)
ΑΕΡΑ: Τζβετκόφσκι, Μαλλιάκας, Επιφάνης (78′ Παπαβασιλείου), Πάλλας, Κασιώτης, Κατσαρής, Ευαγγελίδης (65′ Ροκάϊ), Καντιμοίρης, Τομάζος, Μασάδο (54′ Λαουδίκος), Πλύγκο (Στον πάγκο οι Ροκάϊ, Μίγκλης, Λαουδίκος, Καλανδράνης, Κανελλόπουλος, Τριχιάς, Παπαβασιλείου)

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
6 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
kostas6
kostas6
8 years ago

kalos ta paidia.apo konta ta ypoloipa alla edo den exei petres ekso,to nou sas.

kli-man
kli-man
8 years ago

[quote name=”kostas6″]kalos ta paidia.apo konta ta ypoloipa alla edo den exei petres ekso,to nou sas.[/quote]
Τα φασόλια μην ξεχάσεις να βάλεις απο την προηγούμενη στο νερό

Fantenoi
Fantenoi
8 years ago

Φαντενοι ολο δηλώσεις εφέ και ιδεα! Τελικα η διαιτησία έφταιγε; Ουστ σας βαρεθήκαμε πια

ΑΛΚΗΣ-ΚΟΣΚΙΝΟΥ
ΑΛΚΗΣ-ΚΟΣΚΙΝΟΥ
8 years ago

ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΗΞΕΡΑ ΡΕ ΤΡΙΑΝΤΕΝΟΙ ΠΟΙΟΣ ΣΑΣ ΚΑΤΕΥΘΗΝΕΙ ΣΑΝ ΤΑ ΑΖΑ,ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΙΧΕ Ο ΙΑΛΥΣΟΣ ΤΕΛΙΚΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ Η Ο ΑΕΡΑ Η Ο ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΝΕ ΑΝΟΔΟ ΜΕΣΟ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΗΔΗ ΣΤΗΝ Γ ΕΘΝΙΚΗ???
ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΑΤΕ ΕΛΑΤΕ ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΟΥ ΣΚΑΤΕ ΤΕΛΙΚΟ??
ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΔΙΝΟΥΝ ΕΝΤΟΛΕΣ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΑΦΗΣΕΙ ΜΟΝΟΥΣ ΚΑΙ ΜΙΣΗΤΟΥΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΝΗΣΙ.ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΕΤΣΙ ΚΑΛΑ ΤΟ ΠΑΤΕ…
ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΗΧΙΑ ΣΤΟΝ ΔΙΑΓΟΡΑ ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΑΤΕ

cactus6+6
cactus6+6
8 years ago

[quote name=”ΑΛΚΗΣ-ΚΟΣΚΙΝΟΥ”]ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΗΞΕΡΑ ΡΕ ΤΡΙΑΝΤΕΝΟΙ ΠΟΙΟΣ ΣΑΣ ΚΑΤΕΥΘΗΝΕΙ ΣΑΝ ΤΑ ΑΖΑ,ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΙΧΕ Ο ΙΑΛΥΣΟΣ ΤΕΛΙΚΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ Η Ο ΑΕΡΑ Η Ο ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΝΕ ΑΝΟΔΟ ΜΕΣΟ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΗΔΗ ΣΤΗΝ Γ ΕΘΝΙΚΗ???
ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΑΤΕ ΕΛΑΤΕ ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΟΥ ΣΚΑΤΕ ΤΕΛΙΚΟ??
ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΔΙΝΟΥΝ ΕΝΤΟΛΕΣ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΑΦΗΣΕΙ ΜΟΝΟΥΣ ΚΑΙ ΜΙΣΗΤΟΥΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΝΗΣΙ.ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΕΤΣΙ ΚΑΛΑ ΤΟ ΠΑΤΕ…
ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΗΧΙΑ ΣΤΟΝ ΔΙΑΓΟΡΑ ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΑΤΕ[/quote]
το navigation ειναι σε κατι γραφεια εκει κατω στο καρακονερο πισω απο τα γηπεδα..

ΑΛΚΗ ΞΥΠΝΑ
ΑΛΚΗ ΞΥΠΝΑ
8 years ago

ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΠΑΡΩΔΙΑ ΤΕΛΙΚΟ, ΣΚΕΨΟΥ ΛΙΓΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ, ΑΛΚΗ