Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Κινδυνεύει με μηδενισμό ο Ανταγόρας!

Κινδυνεύει με μηδενισμό ο Ανταγόρας!

1
antagoras oloi
Dodekanisos

Με μηδενισμό και αφαίρεση βαθμών κινδυνεύει η ομάδα του Ανταγόρα η οποία δεν ήρθε τελικά στη Ρόδο για τις ανάγκες του εξ’ αναβολής παιχνιδιού με τον Αστέρα Μασσάρων που είχε οριστεί σήμερα το μεσημέρι. Το παιχνίδι επρόκειτο να γίνει χθες, όμως λόγω αλλαγής δρομολογίων των πλοίων, η ΕΠΣΔ από την Δευτέρα αποφάσισε να μεταφέρει το παιχνίδι για σήμερα, βοηθώντας ουσιαστικά τον Ανταγόρα να γλιτώσει την διανυκτέρευση που θα έκανε αν ο αγώνας γινόταν χθες. Οι Κώοι όμως κατά τα φαινόμενα δεν ήθελαν καθόλου να έρθουν (ούτε χθες αλλά ούτε και σήμερα) και έτσι πλέον τον λόγο έχει η Πειθαρχική Επιτροπή της διοργανώτριας αρχής.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
prigas
prigas
8 years ago

Εάν Η ομάδα είχε ειδοποιηθεί τουλάχιστον 24 ώρες πριν από την έναρξη του αγώνα τότε θα μηδενιστεί εάν δεν είχε ειδοποιηθεί τότε ο αγώνας επανορίζεται
προκήρυξη ΑΡΘΡΟ 8
ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ& ΤΡΟΠΟΣ ΤΕΛΕΣΗΣ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ
Κατά την κρίση της η Διοργανώτρια μπορεί να αλλάξει την ώρα έναρξης του αγώνα ή το γήπεδο τέλεσης αυτού ,υποχρεωμένη να ειδοποιήσει όλους τους ενδιαφερόμενους τουλάχιστον 24 ώρες πριν την έναρξη του αγώνα.

Κ.Α.Π. ΑΡΘΡΟ 22 ΠΑΡ.2
Σε εξαιρετικές περιπτώσεις η διοργανώτρια μπορεί να αλλάξει την ώρα και το γήπεδο τέλεσης αυτού, υποχρεούται,, όμως να ειδοποιήσει όλους τους ενδιαφερόμενους και το αρμόδιο Τμήμα Τάξης τουλάχιστον 24 ώρες πριν από την έναρξη του αγώνα. Το 24ωρο αρχίζει από την αποστολή του τηλεγραφήματος ή FAX ή της με οποιοδήποτε άλλο τρόπο ειδοποίησης από τη διοργανώτρια.