Αρχική Αθλητικά νέα Άλλα Σπορ O Όμιλος H Hotels Collection, Μέγας χορηγός του 9ου Διεθνούς Μαραθωνίου Ρόδου!

O Όμιλος H Hotels Collection, Μέγας χορηγός του 9ου Διεθνούς Μαραθωνίου Ρόδου!

0
Dodekanisos

Ο Όμιλος Χατζηλαζάρου H HOTELS Collection στηρίζει τον 9ο Διεθνή Μαραθώνιο Δρόμο της Ρόδου, που θα διεξαχθεί στις 21 Απριλίου 2024. Για μία ακόμη χρονιά, ανέλαβε τη χορηγία εθελοντισμού και είναι παράλληλα, ο χορηγός του αγώνα των 5 χιλιομέτρων, της πολυπληθέστερης διαδρομής της διοργάνωσης.

«Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι, που για ακόμη μια χρονιά θα είμαστε χορηγοί αυτής της μεγάλης διοργάνωσης. Ο διεθνής Μαραθώνιος Ρόδου γίνεται κάθε χρόνο όλο και μεγαλύτερος και συνδράμει
στη διεθνή προβολή του νησιού μας. Από πλευράς μας, ο όμιλός μας, θα συνδράμει πάντα σε όποια προσπάθεια γίνεται που έχει ως στόχο την αναβάθμιση και προβολή του νησιού μας», δήλωσε ο κ. Ιωάννης Χατζηλαζάρου, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της H Hotels Collection.

Για την χορηγική υποστήριξη του ομίλου H HotelsCollection, η πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής
του Διεθνούς Μαραθωνίου Ρόδου, κα Μαριέτα Παπαβασιλείου ανέφερε τα εξής: «Ο όμιλος H Hotels Collection αποτελεί στυλοβάτη του Μαραθωνίου της Ρόδου. Με την έμπρακτη στήριξη του ομίλου, ο αγώνας έχει καταφέρει να εξελιχθεί σε θεσμό για τη διεθνή δρομική κοινότητα, αναδεικνύοντας τις δυνατότητες που διαθέτει η Ρόδος να αποτελέσει προορισμό διοργάνωσης και φιλοξενίας μεγάλων αθλητικών γεγονότων. Ευχαριστούμε την H Hotels Collection που είναι πάντα δίπλα μας, ενισχύοντας κάθε προσπάθειά μας να προσφέρουμε μία καθ’ όλα άρτια δρομική εμπειρία στους συμμετέχοντες αθλητές».

Σημειώνεται, ότι πέρα από τη χορηγική υποστήριξη, ο όμιλος H Hotels Collection έχει δυναμική παρουσία στον αγώνα με δική του πολυμελή ομάδα!
-Οι εγγραφές συνεχίζονται και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στις αποστάσεις του Μαραθωνίου, του Ημιμαραθωνίου, των 5 και των 10 χλμ, στην ηλεκτρονική σελίδα του αγώνα https://www.rhodesmarathon.gr

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments