Αρχική Αθλητικά νέα Άλλα Σπορ Τρία πανευρωπαϊκά μετάλλια από τον Παντελή Χρυσοχό της Δάφνης Ρόδου

Τρία πανευρωπαϊκά μετάλλια από τον Παντελή Χρυσοχό της Δάφνης Ρόδου

0
Dodekanisos

Ολοκληρώθηκε την εβδομάδα που πέρασε το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Masters στο Torun της Πολωνίας. Ο ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΧΡΥΣΟΧΟΣ, του Δωδεκανησιακού Εκπαιδευτικού Αθλητικού Συλλόγου Δάφνη Ρόδου, στην κατηγορία Μ70, ήταν εξαιρετικός καθώς κέρδισε 3 Πανευρωπαϊκά μετάλλια. Στην σχετική ανακοίνωση, ο σύλλογος αναφέρει τα ακόλουθα:

“Ένα ασημένιο στο άλμα σε μήκος, ένα ασημένιο στο άλμα τριπλούν και ένα χάλκινο στο πένταθλο (60μ. εμπ., Μήκος, Ύψος, Σφαίρα & 1000μ). Επίσης συμμετείχε στα 60μ εμπ. όπου, αφού προκρίθηκε στο τελικό, κατέλαβε την 6η θέση στην Ευρώπη!

2) Taygetos Challenge:
ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟΣ Ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΓΙΑΝΝΙΑΣ.

Στην πρώτη του μεγάλη ορεινή διοργάνωση έτρεξε ο αθλητής του Δωδεκανησιακού Εκπαιδευτικού Αθλητικού Συλλόγου Δάφνη Ρόδου Μιχάλης Γιάννιας. Στον απαιτητικό αγώνα των 22χλμ. και θετικής υψομετρικής 1224μ. του Taygetos Challenge κατέλαβε την 6η θέση στην γενική κατάταξη ανάμεσα σε 275 δρομείς!!!

3) Η ΜΑΡΙΑ ΜΠΕΛΙΜΠΑΣΑΚΗ ΣΤΗΝ ΡΟΔΟ

Στην Ρόδο βρέθηκε για λίγες ημέρες η κάτοχος του Πανελληνίου Ρεκόρ στα 400μ. και 2η Πρωταθλήτρια Ευρώπης (50”45), Μαρία Μπελιμπασάκη. Μαζί με τον Σάββα Διακονικόλα υπεύθυνο των αθλητικών προγραμμάτων του συλλόγου, προπόνησαν τις ακαδημίες και τους αθλητές αθλήτριες του Δωδεκανησιακού Εκπαιδευτικού Αθλητικού Συλλόγου Δάφνη Ρόδου. Η ίδια συνομίλησε για όσο βρέθηκε στο στάδιο στίβου με το γκρουπ αθλητριών-αθλητών του Μπότσαρη Λευτέρη (Α.Ο. Εμμ. & Μ. Σταματίου). Απάντησε σε όλα τα ερωτήματα των παιδιών, που προς έκπληξη τους πήραν μεγάλη χαρά και μοιράστηκε μαζί τους τις εμπειρίες της δίνοντας τους το κίνητρο για τους στόχους που έχουν. Ευχάριστες συναντήσεις είχε επίσης και με άλλες συναθλήτριές της που ήταν στην Εθνική ομάδα εκείνο τον καιρό. Την ευχαριστούμε θερμά για την τιμή που μας έκανε”.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments