Αρχική Αθλητικά νέα Βόλεϊ Ένα τριήμερο γεμάτο beach volley

Ένα τριήμερο γεμάτο beach volley

0
Dodekanisos

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε την Κυριακή 24/09/2023 το δεύτερο τουρνουά beachvolleyJuniors και βετεράνων «Κάλλιστος και Βασίλης Διακογεωργίου», που διοργανώθηκε από την ομώνυμη εταιρεία κατασκευής και πώλησης ακινήτων σε συνεργασία με τον Ροδιακό Σύλλογο Φίλων Πετοσφαίρισης ‘Τελχινίς’. Το τουρνουά έδωσε την ευκαιρία σε νεαρούς αθλητές και αθλήτριες να βρεθούν στα γήπεδα και να απολαύσουν το παιχνίδι , αλλά και να έρθουν σε επαφή με καταξιωμένους βετεράνους αθλητές του χώρου που άφησαν την σφραγίδα τους σε τοπικά και όχι μόνο γήπεδα και να αντλήσουν από αυτούς γνώσεις, βλέποντας του να αγωνίζονται.

Το τριήμερο πρόγραμμα του τουρνουά, ήταν γεμάτο από αγώνες, θετικά συναισθήματα και όμορφες στιγμές. Την Κυριακή διενεργήθηκε η βράβευση των νικητών και η παροχή μεταλλίου και αναμνηστικών σε όλους τους συμμετέχοντες. Ο στόχος του τουρνουά κρίθηκε επιτυχής και δεν ήταν άλλος από την προαγωγή του αθλητικού ιδεώδους και την προσπάθεια καθιέρωσης αθλητικού τρόπου ζωής από την ‘’νεανική ηλικία ως τα βαθιά γεράματα’’. Ο αντιπεριφερειάρχης, βιομηχανίας, ενέργειας και φυσικών πόρων, Κάλλιστος Διακογεωργίου ευχαρίστησε όλους του συμμετέχοντες, τονίζοντας με εμφατικό τρόπο την αξία του αθλητισμού και την διάθεση του να είναι πάντα αρωγός στην ανάπτυξη των τοπικών συλλόγων και αθλημάτων, ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον δήμαρχο Ρόδου, Αντώνη Καμπουράκη για την παραχώρηση των γηπέδων προκειμένου να διεξαχθεί το τουρνουά και τον πρόεδρο του ΔΟΠΑΡ, ΤέρηΧατζηιωάννου για την στήριξη και διευκόλυνση της διεξαγωγής του. 

Ο αντιπεριφερειάρχης κλείνοντας την ομιλία του δήλωσε: ‘’ Θα είμαι πάντα δίπλα σε όλα τα αθλήματα και τα αθλητικά σωματεία του Νοτίου Αιγαίου και ιδίως σε αθλήματα, όπως το beachvolleyκαι άλλα πολλά που ενώ έχουν χαρίσει στον τόπο μας πολλές επιτυχίες, δεν έχουν λάβει την σημασία και στήριξη που αξίζουν’’, ενώ ανανέωσε το ραντεβού με τους συμμετέχοντες για την επόμενη χρονιά.

Κάλλιστος Διακογεωργίου
ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ   
ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ &ΦΥΣΙΚΩΝ ΠΟΡΩΝ

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments