Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Γ' Δωδεκανήσου Νίκος Κουφός: « Στόχος μας είναι να αναβιώσουν τα Καλαβάρδα!”

Νίκος Κουφός: « Στόχος μας είναι να αναβιώσουν τα Καλαβάρδα!”

0
Dodekanisos

Επιστρέψει στην αγωνιστική δράση μετά από 23 χρόνια ο Α.Ο. Καλαβαρδών μια παρέα παιδιών ήταν αυτοί που θέλησαν να δουν το χωριό τους να «ζωντανεύει» ξανά. Η ομάδα δεν μπορεί να αγωνιστεί στην φυσική της έδρας για τον λόγω αυτό θα αγωνίζεται στο γήπεδο των Φανών. Μια συνέντευξη παραχώρησε ο Νίκος Κουφός ένας εκ της νέας διοίκησης.

– Ποια τα πρώτα συναισθήματα που η ομάδα επιστρέφει μετά από 23 χρόνια;

«Συγκίνηση αν και δεν την γνωρίζαμε στα παλιά της, πόσο μάλλον για αυτούς που την γνώρισαν, που παίξανε εκεί. Όταν τα δίνεις όλα για να κάνεις κάτι και το παίρνεις απόφαση τίποτα δεν είναι αδύνατο. Είκοσι χρόνια τώρα που λένε να κάνουν την ομάδα οι πρώτες κουβέντες πάντα ήταν «Είναι πολύ δύσκολο, έχει πολύ χαρτούρα.. ». Αλλά εν τέλη όταν θέλεις κάτι και αγαπάς τον τόπο σου το κάνεις!»

– Πως προέκυψε η ιδέα να επιστρέψει η ομάδα μετά από τόσα χρόνια;

«Η ιδέα σαν ιδέα υπήρχε πολλά χρόνια απλά κανείς δεν την υλοποιούσε. Κανείς δεν έμπαινε στην διαδικασία. Εμείς ένα βράδυ μια παρέα 4-5 άτομα είπαμε να το κάνουμε. Μπήκαμε είδαμε τις διαδικασίες μιλήσαμε με αυτούς που έπρεπε και δεν τα παρατήσαμε στα δύσκολα. Είχε πολύ γραφειοκρατία..»

– Ποιος είναι ο στόχος της νέας διοίκησης;

«Στόχος μας είναι να αναβιώσουν τα Καλαβάρδα! Να δώσει ζωή και να φέρει κόσμο στο χωρίο μας η ομάδα! Να υπάρχει πάλι στο χάρτη του ποδοσφαίρου, να βγει προς τα έξω και να μαθευτεί. Από την γιορτή του σκόρδου που έκανε ο Πολιτιστικός μας σύλλογος ακούστηκε και πάλι το χωρίο μας.. Μακροπρόθεσμα ο στόχος μας είναι κάποια στιγμή να μπορούμε να παίξουμε στο γήπεδο μας, υπάρχει στο χωρίο αλλά τώρα δεν πληρεί τις προϋποθέσεις για να αγωνιστούμε εκεί.. Γιατί όχι και την ίδρυση ακαδημιών, να μπορούν τα μικρά παιδιά να παίξουν μπάλα εδώ.»

« Η ομάδα ήρθε για να μείνει! Θέλουμε την στήριξη του χωρίου μας. Η «αγκαλιά» είναι ανοικτή να έρθει όποιος θέλει να βοηθήσει και να ασχοληθεί με την ομάδα. Να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε για να φτάσουμε την ομάδα και το χωρίο εκεί που αξίζει να είναι!»

5 1 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments