Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Είχε Σκυλλαράκη !

Είχε Σκυλλαράκη !

0
agios georgios2
Dodekanisos

Με 2-0 κέρδισε ο Άγιος Γεώργιος την Αθλέτικο Αφάντου με τον Σάββα Σκυλλαράκη να σκοράρει δις, χαρίζοντας στην ομάδα του τους τρεις υπερπολύτιμους βαθμούς εν’ όψει της συνέχειας του πρωταθλήματος.

Το πρώτο γκολ της αναμέτρησης φαινόταν πως θα ερχόταν για την ομάδα του Χατζησταμάτη και έτσι έγινε . Η πίεση που ασκούσε απέφερε καρπούς και στο 40′ ο Σκυλλαράκης έπιασε ένα σουτ στην κίνηση έπειτα από πάσα του Χατζηνικόλα και έστειλε την μπάλα να αναπαυτεί στην αριστερή γωνιά του πορτιέρο της Αθλέτικο Αφάντου.
Το δεύτερο τέρμα μπήκε αρκετά νωρίς στο δεύτερο μέρος. Συγκεκριμένα, στο 50΄ο Κοτσίκος μετά από ωραία ατομική ενέργεια παιρνόντας όποιον έβλεπε μπροστά του , μοίρασε στον Σκυλλαράκη που δεν δυσκολεύτηκε να στείλει την μπάλα για δεύτερη φορά στα δίχτυα για το 2-0.

Οι συνθέσεις:
ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ: Ψαράς, Χατζηνικόλας (69′ Κούτρης), Γιωργάς, Γερακούδης,Ζολτάν, Σακελλάρης, Λούππος, Σκυλλαράκης, Σκορδάς (71′ Κόπελος), Κοτσίκος, Κοστόφ (79′ Μπρισνόβαλης)
ΑΘΛΕΤΙΚΟ ΑΦΑΝΤΟΥ: Χατζηνικόλας, Μοσχιδίου, Μπακίρης, Μόσχος, Στάθης, Κούτρη (59′ Σπανός), Κανέλλος (84′ Καζέλης), Γενημαχλέλης, Δούης (71′ Μπάργη), Ταντίκης, Γιαννίκης(72′ Ζακίδης)

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments