Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Τριάρα της Δήμητρας Δαματριάς στην Χάλκη

Τριάρα της Δήμητρας Δαματριάς στην Χάλκη

0
Dodekanisos

Με 3-1 κέρδισαν οι Δαματρενοί την ομάδα της Χάλκης , παίρνοντας έτσι τους τρεις βαθμούς της νίκης, αναγκάζοντας τους γηπεδούχους σε ήττα.

Καλύτεροι ήταν οι φιλοξενούμενοι καθ’ όλη την διάρκεια της αναμέτρησης και κατ’ επέκταση και του πρώτου μέρους. Αυτό είχε ως συνέπεια να σκοράρουν από πολύ νωρίς. Μόλις στο 6′ ο Συμεωνίδης ευστόχησε από τα 11 μέτρα για το 0-1. Μετά από λίγο σουτ του ίδιου από απευθείας εκτέλεση φάουλ κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι.
Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε ιδανικά για τους φιλοξενούμενους, μόλις στο 50′ ο Γρηγοριάδης έγραψε το 0-2.Στο 72′ η απάντηση και η μείωση του σκορ από πλευράς Χάλκη, που με τον Παπανικολάου μείωσε σε 1-2. Ένα σουτ του Κωστίου στο 76′ εκτός μεγάλης περιοχής διαμόρφωσε το τελικό 1-3 υπέρ της Δήμητρας Δαματριάς.

Οι συνθέσεις:
ΧΑΛΚΗ: Μιτζιρίκης, Σιμιτζής (55΄ Διακοπαναγιώτης), Σαρίκος, Ντάλλας, Αλεξίου, Κόκα, Φωτάρας, Βογιατζής, Παπανικολάου, Σκιαθίτης, Πουλλής
ΔΗΜΗΤΡΑ ΔΑΜΑΤΡΙΑΣ: Ζώης, Θεουλάκης Μ. (70΄ Κόρα), Αυγενικού (80΄ Κρητικός), Κωστιού, Χατζηνικόλας, Πηδιάκης Γ. (50΄ Φιακέτης), Σότας, Εξαδάκτυλος, Σαΐτης, Συμεωνίδης, Γρηγοριάδης (57΄ Θεουλάκης Π.)

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments