Αρχική Αθλητικά νέα Football League & Γ' Εθνική Σκόρπισε με 5 γκολ τον Φοίβο ο Διαγόρας

Σκόρπισε με 5 γκολ τον Φοίβο ο Διαγόρας

0
Dodekanisos

Μεγάλη νίκη και ευρεία πήρε ο Γηραιός στο Δ.Στάδιο της Ρόδου απέναντι στον Φοίβο σκορπώντας τον με 5 τέρματα.Καμία τελική από πλευράς Κρεμαστενών που δεν φάνηκαν ποτέ μέσα στο αγωνιστικό χώρο.

Το πρώτο 45λεπτο ξεκίνησε ιδανικά για τον Διαγόρα που είχε «βάλει» τον Φοίβο μέσα στην περιοχή του, σχεδόν…μέσα στην εστία του και τον «σφυροκοπούσε» από παντού. Το γκολ δεν άργησε να έρθει και στο 5ο λεπτό είχαμε ήδη το 1-0. Από εκεί και πέρα η ιστορία γνωστή, ο Διαγόρας δεν σταμάτησε να πιέζει και ολοκλήρωσε με 3-0 το ημίχρονο και ανάγκασε τον Σάββα Ορφανίδη να σηκώσει 2 παίκτες του για αλλαγή στο πρώτο μέρος.
Στο δεύτερο ημίχρονο το θέαμα ήταν πραγματικά κάτω του μετρίου, με τον Γηραιό να μην «καίγεται» να φθάσει σε σκορ θριάμβου, κάτι που εν τέλει το πέτυχε βέβαια και με σβηστές μηχανές. Από την άλλη ο Φοίβος θέλησε να πετύχει κάποιο τέρμα και με τις αλλαγές που ήρθαν από τον πάγκο, όμως δεν συνέβη ποτέ κάτι τέτοιο και μάλιστα είδε την μπάλα να καταλήγει στο βάθος της εστίας του Μιχαλάκη δύο φορές.

Το φιλμ του αγώνα:
Στο 5′ ο Χατζησάββας σέντραρε από τα δεξιά και ο Μπουρλάκης λίγο πιο μπροστά από το σημείο του πέναλτι που βρισκόταν έκανε μία κεφαλιά και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.
Στο 12′ έγινε μία μπαλιά από την άμυνα του Διαγόρα και αφού οι αμυνόμενοι των κυανοκίτρινων δεν σταμάτησαν ποτέ την μπάλα και άφησαν να σκάσει κιόλας ο Μπουρλάκης το εκμεταλεύτηκε, μπήκε στην πορεία , προσποιήθηκε του Παπασταμάτη και νίκησε με σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής τον Μιχαλάκη για το 2-0.
Στο 24′ ο Χατζησάββας πέτυχε ένα τέρμα πραγματικά σπάνιας ομορφιάς.Εκτέλεσε απευθείας ένα φάουλ από δεξιά σαν να ήταν κόρνερ και έβαλε τόσο φάλτσο που ήταν ιδανικό για να καταλήξει στο βάθος της εστίας του Μιχαλάκη από αριστερά για το 3-0.
Στο 51′ ο Ντουαλά πήδηξε για κεφαλιά μετά από κόρνερ, η μπάλα σταμάτησε σε αμυνόμενους και στην συνέχεια ο Χατζησάββας βρέθηκε εκεί για να σουτάρει και να νικήσει τον Μιχαλάκη για το 4-0.
Στο 88′ ήρθε το κερασάκι στην τούρτα, ο Ζέλεφ σέντραρε και ο Ντουαλά ανενόχλητος μέσα στην μεγάλη περιοχή πλάσαρε και έκανε το 5-0.

Οι συνθέσεις:
ΔΙΑΓΟΡΑΣ:Τσάμης, Παγώνης (77′ Ευαγγελιδάκης), Κρητικός, Μπαξεβάνος (54′ Μουκίδης), Γιώργου, Καρπαθάκης, Χατζησάββας (84′ Ζέλεφ), Γλυνός (64′ Τσαγκάρης), Δήμας, Μπουρλάκης, Ντουαλά
ΦΟΙΒΟΣ:Mιχαλάκης, Στελλάς, Ταφάνι, Τερζίου (34′ Μπάρδης), Παπασταμάτης (36′ Τζελάι), Νικήτας, Παϊζάνος, Χατζησάββας, Γκινής (66′ Μπανουσάι), Αρφαράς (59′ Καραγεωργίου), Πατσίλης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments