Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου «Έχουμε αποδείξει το ήθος μας»!

«Έχουμε αποδείξει το ήθος μας»!

0
Dodekanisos

Απάντηση στις δηλώσεις που έκανε στο news12 o προπονητής του Ακουσίλαου Γιώργος Ξύπας, δίνει μέσω επίσημης ανακοίνωσης του ο Άγιος Ισίδωρος. Αναλυτικά, το πλήρες κείμενο αναφέρει τα ακόλουθα:

«Έπειτα από δημοσίευση της επιστολής που σας έστειλε ο κ. Ξύπας , αισθανόμαστε την υποχρέωση να παραθέσουμε και την δική μας άποψη για ότι έγινε στον χθεσινό αγώνα.

Μετά την αποβολή του από τον διαιτητή έκατσε δίπλα από τον πάγκο των φιλοξενούμενων και σε όλη την διάρκεια του Β΄ ημιχρόνου εβρισκόμενος σε έξαλλη κατάσταση έβριζε τα θεία και με ακατανόμαστες φράσεις τον διαιτητή και όχι μόνο, έφτασε επίσης σε σημείο να ανέβει στην περίφραξη για να πηδήξει στον αγωνιστικό χώρο, με συνέπεια να εκνευριστούν κάποιοι από τους φιλάθλους μας και να κινηθούν προς το μέρος του για να του ζητήσουν το λόγο. Αυτός εκνευρισμένος λογομάχησε μαζί τους και με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων έληξε το επεισόδιο.

Αυτά είναι τα γεγονότα όπως έγιναν , έχουμε αποδείξει σε όλες την ομάδες το ήθος και την φιλοξενία μας , είμαστε  αντίπαλοι μόνο στον αγωνιστικό χώρο και για μας το ποδόσφαιρο είναι πάντα γιορτή.

Θέλουμε να παρακαλέσουμε τα σάιτ που ανάρτησαν την συγκεκριμένη επιστολή βάζοντας για τίτλο μια φράση από το όλο κείμενο «γκολ και ξύλο»,  να την αντικαταστήσουν γιατί δεν μας αντιπροσωπεύει σαν σωματείο και μας θίγει.

Σκοπός της επιστολής μας είναι να τονίσουμε τα σημεία που μας προσβάλουν σαν σωματείο και δεν θα ασχοληθούμε περαιτέρω με αυτό το θέμα».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments