Αρχική Αθλητικά νέα Μπορεί να κρατήσει, μόνο το δεύτερο ημίχρονο

Μπορεί να κρατήσει, μόνο το δεύτερο ημίχρονο

0
Dodekanisos

Μπορεί η Ρόδος να μην κέρδισε τον Ερμή Ζωνιανών και μάλιστα να έσωσε την παρτίδα στο …παρά ένα (ισοφάρισε στο 89’), όμως από αυτό το παιχνίδι μπορούμε να πούμε ότι έμεινε και κάτι θετικό (σε σχέση τουλάχιστον με το προηγούμενο εντός έδρας). Και αυτό είναι αναμφίβολα η εμφάνιση του δευτέρου ημιχρόνου.

Επιτέλους, μετά από καιρό, τα «ελάφια» μπόρεσαν και έκαναν τελικές φάσεις και από καθαρά θέμα τύχης δεν ήρθε το γκολ της ισοφάρισης νωρίτερα. Αν γινόταν κάτι τέτοιο, θα υπήρχε και …ποδοσφαιρική δικαιοσύνη στον αγώνα αυτό δεδομένου ότι στην επανάληψη η Ρόδος, εκτός από τις καλές φάσεις στο τελευταίο δεκάλεπτο, είχε γενικά και μια καλή παρουσία (όπως πρέπει να έχει στο Δημοτικό Στάδιο) με την μπάλα για περισσότερη ώρα στην κατοχή της, κλείνοντας τον αντίπαλο στα καρέ του.

Αν μπορέσει να βρει τον τρόπο για να έχει σε κάθε παιχνίδι μια τέτοια εικόνα, σαν αυτή του δευτέρου ημιχρόνου, τότε ασφαλώς και μπορεί σιγά σιγά να κερδίσει και πάλι τον κόσμο και να τον φέρει περισσότερο κοντά της. Γιατί η αλήθεια είναι ότι σε ένα ακόμα εντός έδρας παιχνίδι, η παρουσία των θεατών ήταν δυστυχώς και πάλι ελάχιστη, για παιχνίδι Εθνικής Κατηγορίας.

-Μετά από καιρό, καλή απόδοση είχε και ο Ανδρέας Χατζηλιόντας ο οποίος βοήθησε σημαντικά στην ανάπτυξη του παιχνιδιού, που υστερούσε στα προηγούμενα παιχνίδια η Ρόδος. Κακά τα ψέματα, με βάση το ρόστερ της ομάδας δεν νομίζουμε ότι υπάρχουν και πολλοί που μπορούν να κάνουν αυτή τη δουλειά.

Υ.Γ.: Εξαιρετική παρουσία σε όλο το παιχνίδι είχε ο Κουρούπης και θα ήταν κρίμα να μην αναφερθεί. Πολύ καλός σε απόδοση ήταν και ο Κωνσταντίνου. Είναι από τις μετεγγραφές που μπορούμε να πούμε ότι …έπιασαν τόπο.

News12

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments