Αρχική Εφηβικό Ισόπαλο το ντέρμπι του Εφηβικού

Ισόπαλο το ντέρμπι του Εφηβικού

0
Dodekanisos

Χωρίς νικητή (0-0) έληξε η αναμέτρηση ανάμεσα στην Ρόδο και τον Διαγόρα, στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής του Εφηβικού Πρωταθλήματος. Η πρωτοπόρος του πρωταθλήματος Ρόδος δεν μπόρεσε να κάμψει την αντίσταση του Διαγόρα στο ενωσιακό γήπεδο, πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας αλλά εξακολουθεί να βρίσκεται στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Η Ρόδος όπως παρατάχθηκε στο παιχνίδι

Το παιχνίδι ανεξάρτητα από την βαθμολογική διαφορά των δύο ομάδων, χαρακτηρίστηκε ντέρμπι εκ των προτέρων και τελικά δικαίωσε όσους το χαρακτήρισαν έτσι. Ποιοτικά ο αγώνας δεν κυμάνθηκε σε πολύ καλό επίπεδο, όμως θεωρούμε πως κατά διαστήματα οι αντίπαλοι είχαν αρκετές καλές στιγμές. Ο αριθμός των φιλάθλων που παρακολούθησε το παιχνίδι ήταν ικανοποιητικός και πιστεύουμε πως τα παιδιά τους ευχαρίστησαν με τις προσπάθειες που κατέβαλαν και τις ενέργειες που έκαναν, αφού έπαιξαν με αρκετή πίεση και άγχος για να φτάσουν στην νίκη και πάντα μέσα σε αθλητικά πλαίσια και αξίζουν συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά και στους προπονητές τους.. Το ματς ξεκίνησε με την τυπικά γηπεδούχο Ρόδο, να παίρνει την πρωτοβουλία των κινήσεων με καλύτερη κυκλοφορία και κατοχή της μπάλας αλλά μέχρι το 30΄ που είχε τον έλεγχο. Οι παίκτες του Παναγιώτη Μπεκιάρη δημιούργησαν τις προϋποθέσεις για το γκολ με οργανωμένες επιθέσεις από τα άκρα, ήταν πιο επικίνδυνοι από τον αντίπαλο τους αλλά στην τελική προσπάθεια κατέστρεφαν ότι δημιουργούσαν νωρίτερα για να φτάσουν στην περιοχή των «κυανέρυθρων».

Ο Διαγόρας όπως “κατέβηκε” στο ντέρμπι με τη Ρόδο

Ο Διαγόρας του Μιχάλη Ρίζου, ξεκίνησε το παιχνίδι με προσοχή στην άμυνα και την μεσαία γραμμή αλλά μετά το 30΄ ισορρόπησε την κατάσταση στον αγωνιστικό χώρο, όμως έδειχνε ακίνδυνος επιθετικά για να δημιουργήσει σοβαρά προβλήματα στην άμυνα του αντιπάλου του. Στο δεύτερο ημίχρονο οι ομάδες βγήκαν αποφασισμένες να πετύχουν γκολ αλλά οι τελικές ενέργειες δεν ήταν αυτές που έπρεπε. Ο Διαγόρας ξεκίνησε καλύτερα και για πρώτη φορά απείλησε σοβαρά την εστία της Ρόδου μόλις στο 46΄ αλλά δεν βρήκε στόχο. Καμία ομάδα και στο δεύτερο 45λεπτο δεν μπόρεσε να επιβάλει τον ρυθμό της και το παιχνίδι, με ελάχιστες εξαιρέσεις, περιορίστηκε στον χώρο του κέντρου χωρίς να βγουν οι «μαγικές» πάσες που θα έφερναν το γκολ και ενδεχομένως την νίκη.

Οι καλύτερες στιγμές

10΄ Από τα δεξιά και μέσα από την περιοχή ο Πόλο σούταρε αλλά ο Καβουνίδης Αντ. μπλόκαρε σταθερά την μπάλα.

21΄ Σέντρα του Ντουρμισλάρι από αρι-στερά στη απέναντι πλευρά για τον Πόλο που έκανε το σουτ από καλή θέση αλλά άουτ.

29΄ Δυνατό σουτ του Ντουρμισλάρι αριστερά και από το ύψος της περιοχής, επέκρουσε σε κόρνερ ο Καβουνίδης Αντ.

46΄ Ο Καραμούζης από τον άξονα έβγαλε την πάσα αριστερά για τον Κουρέτα ο οποίος μπήκε στην περιοχή και πλάσαρε αλλά με έγκαιρη έξοδο ο Καλανδράνης απέκρουσε με τα πόδια.

90΄ Ο Αυγουστάκης επιχείρησε το σουτ αριστερά και στο ύψος της περιοχής αλλά ο τερματοφύλακας μπλόκαρε την μπάλα.

*Στο 85΄ η Ρόδος ζήτησε πέναλτι για ανατροπή του Αυγουστάκη από τον Καβουνίδη Αλεξ., όμως ο διαιτητής έδειξε συνέχεια στο παιχνίδι.

Διαιτησία Πατσιόπουλος – Ροδίτης – Αυγενικού Α.

Οι συνθέσεις των ομάδων είναι οι ακόλουθες:

ΡΟΔΟΣ: Καλανδρώνης, Κεχαγιόγλου, Σταματούλλας, Αμπελάς, Πότσης, Ζαχαρίας Κ., Πόλο(81 λ.τ. Κοντός), ΑλιμερκάΪ, Ζαχαρίας Αγ.(72΄Κωνσταντινίδης), Ντουρμισλάρι(54΄Πελαρδής), Αυγουστάκης

ΔΙΑΓΟΡΑΣ: Καβουνίδης Αντ., Καβουνίδης Αλεξ., Ανδριόπουλος, Κορλός, Κρητικός, Κοντός(86΄ Χριστόβ), Κωστάκης, Ζέλεβ, Κρίκης(75΄Παπαπαύλου), Καραμούζης, Κουρέτα(54΄ Μουδάτσος)

Από την είσοδο διαιτητών, ομάδων και παρατηρητή
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments