Αρχική Επικαιρότητα Ελεύθερη Πένα Δημοσκόπηση στις ΗΠΑ βγάζει “λίγο” τον Biden για τη θέση του προέδρου

Δημοσκόπηση στις ΗΠΑ βγάζει “λίγο” τον Biden για τη θέση του προέδρου

0
Dodekanisos

Καθόλου ενθαρρυντικά είναι για τον Joe Biden τα αποτελέσματα πρόσφατης δημοσκόπησης που διεξήγαγε η Rasmussen Reports. Ούτε λίγο, ούτε πολύ, το 51% όσων συμμετείχαν στη συγκεκριμένη δημοσκόπηση πιστεύει ότι άλλοι λαμβάνουν τις αποφάσεις για τον Biden. Μόνο το 39% πιστεύει ότι ο Biden κάνει την δουλειά που πρέπει ως πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής.

Επιπλέον, το 52% των ερωτηθέντων δήλωσαν ότι «δεν ήταν σίγουροι» ότι ο Μπάιντεν είναι σωματικά και ψυχικά έτοιμος να εκτελέσει τα καθήκοντά του ως αρχηγός, σε σύγκριση με το 46% που δήλωσαν ότι είναι.
Η τηλεφωνική και διαδικτυακή δημοσκόπηση στην οποία συμμετείχαν 1000 άτομα στις ΗΠΑ, έγινε αμέσως μετά την τοποθέτηση που έκανε ο Biden για τους χειρισμούς στο θέμα του Αφγανιστάν.

Τα γεγονότα του Αφγανιστάν ήταν σοκαριστικά για πάρα πολλούς Αμερικανούς χωρίς καμία δόση υπερβολής. Και αυτό είναι κάτι που φάνηκε ξεκάθαρα και μέσα από τις αντιδράσεις του απλού κόσμου στα social media. Τα σχόλια κατά των επιλογών στους χειρισμούς που έγιναν από τον Biden έδιναν και έπαιρναν. Ακόμα και τώρα δεν είναι λίγοι αυτοί που θεωρούν ότι η ΗΠΑ χειρίστηκαν πολύ λάθος το όλο θέμα.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments