Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Άρεσαν Απόλλωνας και Ιντρίζι, ανέτοιμος ο Κλεάνθης (pics & video)

Άρεσαν Απόλλωνας και Ιντρίζι, ανέτοιμος ο Κλεάνθης (pics & video)

0
Dodekanisos

Σαφώς πιο έτοιμος ο Απόλλων Καλυθιών πέτυχε τη δεύτερη του φιλική νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια με το ίδιο μάλιστα σκορ. Οι παίκτες του Παναγιώτη Ζούνη επικράτησαν με 6 – 0 του Κλεάνθη Παραδεισίου στο γήπεδο των Καλυθιών. Οι “ροσονέρι” στο πρώτο φιλικό της χρονιάς έδειξαν ότι φυσιολογικά δεν είναι ακόμα έτοιμοι και έτσι δεν μπόρεσαν να παρακολουθήσουν τους αντιπάλους τους που είχαν ρυθμό και  πολύ περισσότερες δυνάμεις τόσο στο πρώτο όσο και στο δεύτερο ημίχρονο. Έχοντας μάλιστα τον Ιντρίζι σε πολύ καλή κατάσταση έκαναν μια άνετη νίκη και έδειξαν πως με την ανάλογη ενίσχυση θα μπορέσουν και φέτος να δημιουργήσουν μια ανταγωνιστική ομάδα. Ο νεαρός ήταν μια ταχύτητα πιο πάνω και σε αρκετές περιπτώσεις έκανε ότι ήθελε στον αγωνιστικό χώρο.

Στο 33′ μετά από σουτ του Τομόρι και απόκρουση του Ηλία, ο Ο. Πέπα που καραδοκούσε με σουτ έκανε το 1 – 0.
Στο 41′ ο Ιντρίζι ανατράπηκε στην μεγάλη περιοχή και ο διαιτητής έδωσε πέναλτι που μετέτρεψε σε γκολ ο παθών (2 – 0).
Στο 50′ ο Ιντρίζι και πάλι έκανε το 3 – 0 ενώ στο 59′ ο Ο. Πέπα με σουτ μέσα από την περιοχή πέτυχε το 4 – 0.
Στο 72′ ο Σπαχιού με σουτ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 5 – 0 και στο 76′ ο Παραστατίδης με δυνατό σουτ έκανε το 6 – 0.
Ο Απόλλωνας είχε και δυο δοκάρια. Ένα με τον Λεονταρόπουλο (κάθετο ) στο 40′ και ένα με τον Ιντρίζι (οριζόντιο) στο 81′.

Το πέναλτι του Ιντρίζι στο 2 – 0 

Διαιτήτευσε ο Βλάχος

Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΑΠΟΛΛΩΝ: Ροδίτης, Σαββούλης, Γαμπιεράκης, Στελλάς, Γάτσος, Τομόρι, Μαγιόγλου, Ο. Πέπα, Ιντρίζι, Νταλάϊ, Λεονταρόπουλος (Έπαιξαν και οι Παπαρίζος, Παραστατίδης, Φλιππάκης, Σπαχιού και Φερχάτι)
ΚΛΕΑΝΘΗΣ: Ηλίας, Γρηγοριάδης, Τριανταφύλλου, Πολυμένοφ, Αφεντούλης, Ποζατζίδης, Κουτσουμπάρης, Καλημέρης, Θάνος, Σαίτης, Παπακωνσταντίνου (Έπαιξαν και οι Μπιγκό, Λοίζος, Χατζηνικολάκης, Γιαννακάκης, Χότζα, Ανδρέου, Τσιροδήμος και Αναστασάκης)

Δείτε φωτογραφίες από τον αγώνα

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments