«Είναι απαράδεκτο η Δύση να θέλει τη συνέχιση του πολέμου!»

0
Dodekanisos

«Αδύνατη» χαρακτήρισε την ήττα της Ρωσίας στην Ουκρανία και ο Βούλγαρος πρωθυπουργός Ρούμεν Ράντεφ.  Σε δηλώσεις που έκανε μάλιστα επεσήμανε πως η συνέχιση των εχθροπραξιών θα καταστρέψει εντελώς την Ουκρανία και αυτό θα έχει εξαιρετικά σοβαρές συνέπειες για ολόκληρη την Ευρώπη.

«Με όπλα, χωρίς όπλα – πάμε στο ίδιο αποτέλεσμα. Αυτό πρέπει να το συνειδητοποιήσουμε. Η διαφορά θα είναι χιλιάδες θύματα και μια κατεστραμμένη χώρα, για την αποκατάσταση της οποίας θα πρέπει να πληρώσουμε, και αυτό είναι αναπόφευκτο».
Ο ίδιος πρόσθεσε και τα εξής:

«Η απόπειρα δολοφονίας ενός Ευρωπαίου πρωθυπουργού από έναν ριζοσπάστη φανατικό λόγω της υποστήριξής του στην ειρήνη καταδεικνύει αυτή τη βαθιά ριζωμένη μισαλλοδοξία της διαφωνίας και του μίσους. Πολλοί πολιτικοί , κόμματα και μέσα ενημέρωσης συνέβαλαν σε αυτό παρουσιάζοντας κάθε ψήφο ως φιλορωσική, κάτι που είναι εξαιρετικά άδικο και οδηγεί σε όλες αυτές τις αρνητικές συνέπειες».
Σύμφωνα με τον Βούλγαρο ηγέτη, η κατάσταση στην Ευρώπη έχει φτάσει σε εκείνο το επικίνδυνο σημείο, πέρα ​​από το οποίο οι όποιες φωνές για ειρήνη στην Ουκρανία αντιμετωπίζονται με πυροβολισμούς.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments