Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Τα πολλά λάθη “σημάδεψαν” το Διγενής – Διαγόρας Βατίου (pics)

Τα πολλά λάθη “σημάδεψαν” το Διγενής – Διαγόρας Βατίου (pics)

0
Dodekanisos

Στο “στείρο” 0 – 0 έμειναν Διγενής Κοσκινού και Διαγόρας Βατίου στο μοναδικό σημερινό φιλικό παιχνίδι στο οποίο δεν σημειώθηκε τέρμα. Ο αγώνας έγινε στο γήπεδο Κοσκινού και οι προπονητές των ομάδων μπόρεσαν σίγουρα να βγάλουν πολύ χρήσιμα συμπεράσματα “δοκιμάζοντας” διάφορα πράγματα και σχήματα κατά την διάρκεια της αναμέτρησης. Στο πρώτο ημίχρονο, ο Διαγόρας Βατίου συνάντησε μια ομάδα που πίεσε ψηλά με αποτέλεσμα να της δημιουργήσει προβλήματα και να προσπαθεί να βγει μπροστά εκμεταλλευόμενη κυρίως την μεγάλη ταχύτητα του Μόσχου. Ο Διγενής στο διάστημα αυτό τα πήγε καλά αμυντικά αλλά δεν μπόρεσε να απειλήσει αισθητά επιθετικά. Στο δεύτερο ημίχρονο έγινε ένα αρκετά ισορροπημένο και μάλλον νευρικό παιχνίδι με αρκετά λάθη και πάλι εκατέρωθεν.

Ένα φάουλ για τον Διγενή στο πρώτο ημίχρονο

 

Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Θωμάς Πατσιόπουλος (Ζαρίδας, Ροδίτης)

Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΔΙΓΕΝΗΣ: Μανωλάγκας, Μοσχής, Μαριάς, Παραστατίδης, Παπασταμάτης, Κώτης, Πελαρδής, Καντής, Τσοπανάκης, Πατσιαούρας, Λόης, Αναστασάκης (Έπαιξαν και οι Δραμουντανής, Χατζηνικόλας, Διακάκης, Γρύλλης, Κατσούλης, Μαλλιάκας, Κουλουριώτης, Στάμος και Κορνελάκης)
ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΒΑΤΙΟΥ: Μαυρουδής, Κωστάκης, Ντάλλας, Ζαχαριάς, Λάππας, Ρούσσος, Έλληνας, Πρέτσι, Κανάρης, Μόσχος, Αδάμος (Έπαιξαν και οι Λαζίδης, Διακανθός, Γιαμαλής, Κούτσι και Δαρζέντας).

Δείτε μερικές φωτογραφίες από την αναμέτρηση

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments