Αρχική Αθλητικά νέα Super League 2 “Επιτέλους κ. Πρωθυπουργέ, δώστε λύση!”

“Επιτέλους κ. Πρωθυπουργέ, δώστε λύση!”

0
Dodekanisos


Τοποθέτηση για το θέμα της αναδιάρθρωσης έκαναν με σημερινή τους ανακοίνωση και οι ποδοσφαιριστές της Ρόδου. Οι “πράσινοι” ζητούν ακόμα και την παρέμβαση του Πρωθυπουργού προκειμένου να τελειώσει το θέμα. Αναλυτικά, το πλήρες κείμενο αναφέρει τα ακόλουθα:

“Δυστυχώς ζούμε το θέατρο του παραλόγου! Ένας υπουργός, ένα έκτρωμα της προηγούμενης κυβέρνησης, 34 ομάδες στον αέρα και 1000 εργαζόμενοι μεταξύ των οποίων και εμείς.
Επιτέλους κύριε Υπουργέ αντιληφθείτε πως δεν πάει άλλο: ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ κύριε πρωθυπουργέ δώστε λύση. Αφού δεν μπορεί ο κ. Αυγενάκης, μπείτε στη μέση και ανταποκριθείτε στο κοινό αίτημα 18 πόλεων και νομών της χώρας. Επιτέλους κύριε Γεραπετρίτη στείλτε το μήνυμα που είχατε προ καιρού στείλει. Δεν αντέχουμε άλλο. Ο κόμπος έφτασε στο χτένι. Έχουμε την πανδημία, είμαστε σε μια παραμεθόρια περιοχή, έχουμε τον τούρκικο χαβά και του υφυπουργού τα κέφια.
Κύριε Πρωθυπουργέ, έχουμε οικογένειες, σκεφτείτε εμάς, τους δικούς μας ανθρώπους, τις οικογένειες μας. Μας είχατε υποσχεθεί να καταργήσετε τον νόμο Βασιλειάδη.
Κύριε Πρωθυπουργέ, Μην αφήσετε τον υφυπουργό σας να κάνει τα πράγματα χειρότερα…
Οι ποδοσφαιριστές της ΠΑΕ ΡΟΔΟΣ”.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments