Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου “Έκλεψε” τις εντυπώσεις ο Άγιος Ισίδωρος

“Έκλεψε” τις εντυπώσεις ο Άγιος Ισίδωρος

0
Dodekanisos

Παίζοντας σε γενικές γραμμές καλύτερα, ο Άγιος Ισίδωρος νίκησε με 4 – 2 τη Δόξα στη Ψίνθο και “έκλεψε” τις εντυπώσεις στο φιλικό δείχνοντας μάλλον πιο έτοιμος. Η ομάδα του Αγίου Ισιδώρου έχοντας και περισσότερες επιλογές στον πάγκο της, έδειξε πιο φρέσκια και πιο δυνατή στην επανάληψη, κάτι που έπαιξε σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη της αναμέτρησης.
Το σκορ άνοιξε στο 32′ ο Δ. Ορφανός με πλασέ (1 – 0) αλλά στο 40′ ο Κωνσταντινίδης με σουτ ισοφάρισε άμεσα για τους φιλοξενούμενους (1 – 1). Στο 62′ ο Πολυχρόνης με σουτ έκανε το 1 – 2 και στο 70′ ο ίδιος παίκτης κατάφερε να κάνει και το 1 – 3! Στο 82′ ο Παφιάκης ανέβασε και άλλο τον δείκτη του σκορ (1 – 4) και στο 90′ ο Μπατέστα με πολύ μακρινό σουτ διαμόρφωσε το τελικό 2 – 4.

Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΔΟΞΑ: Κοντογιωργάκης, Μπατέστας, Χ. Ορφανός, Κυρίτσης, Τσούλλος, Δ. Ορφανός, Φτάκλας, Καβουκλής, Συμιακός, Κοσκινιώτης, Κωστομοίρης (Έπαιξαν και οι Σ. Πλύγκος, Ευθυμίου και Μουχαρέμι)
ΑΓΙΟΣ ΙΣΙΔΩΡΟΣ: Βονάκης, Θεοδωρίδης, Δημητράκης, Γεωργάς, Διακοηλίας, Σ. Διακοπαρασκευάς, Κωνσταντινίδης, Πολυχρόνης, Παφιάκης, Σ. Γεωργαλλής, Καματερός (Έπαιξαν και οι Α. Γεωργαλλής, Φωτεινής, Τ. Γεωργαλλής, Κώτσος, Μ. Σάββενας, Κ. Σάββενας)

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments