Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Ανάσα για Κλεάνθη, βυθίζεται ο Διαγόρας Βατίου

Ανάσα για Κλεάνθη, βυθίζεται ο Διαγόρας Βατίου

0
Dodekanisos

Βαθιά βαθμολογική ανάσα κατάφερε να πάρει ο Διαγόρας Βατίου ο οποίος επικράτησε με ανατροπή 3 – 1 του Διαγόρα στο Βάτι και νιώθει μεγαλύτερη βαθμολογική ασφάλεια ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος.

Αντίθετα, ο Διαγόρας Βατίου παρέμεινε για μια ακόμα αγωνιστική χωρίς νίκη και τα πράγματα γίνονται ακόμα πιο δύσκολα σε ότι έχει να κάνει με την υπόθεση παραμονή. Οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που ξεκίνησαν πιο δυνατά τον αγώνα και μάλιστα δημιούργησαν τις προϋποθέσεις για να ανοίξουν το σκορ χωρίς ωστόσο να τα καταφέρουν. Οι γηπεδούχοι ισορρόπησαν το παιχνίδι από τα μισά και μετά δείχνοντας μάλιστα να ελέγχουν μέχρι το φινάλε του ημιχρόνου τον ρυθμό.

Το ίδιο σκηνικό συνεχίστηκε και στην επανάληψη, με τον Διαγόρα να κατορθώνει τελικά να ανοίγει το σκορ στο 58’ με τον Πουλάϊ (1 – 0). Από εκεί και πέρα όμως το σκηνικό διαφοροποιήθηκε. Ο Κλεάνθης ανέβασε στροφές και πίεσε πολύ τους αντιπάλους του οι οποίοι δεν άντεξαν. Αναπόφευκτα λοιπόν, ο Κλεάνθης έφθασε στην πλήρη ανατροπή και πανηγύρισε ένα σημαντικό «τρίποντο». Στο 72’ ο Ευγενικός πλάσαρε και έκανε το 1 – 1, στο 79’ ο Βουτσινάς με σουτ έξω από την περιοχή έκανε το 1 – 2 και στο 90’ ο Μπαούρης με προβολή διαμόρφωσε το τελικό 1 – 3.

Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Γιαννουκάς (Μαυρουδής, Γιακουμάκης)

Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΒΑΤΙΟΥ: Δαρζέντας, Κατσαρής, Καραγιάννης, Αδάμος (80’ Εξουζίδης), Β. Ζερβός, Θεοδώρου (55’ Παναγιωτόπουλος), Ποζατζίδης (80’ Παπουρδάνος), Πλαγγέντης, Λαζίδης, Πουλάϊ, Πόλο
ΚΛΕΑΝΘΗΣ: Σαμολαδάς, Κρομμύδας, Χαριτάκης, Χατζηκυριάκος, Κορκίδας, Γιαννίκος (61’ Πελέκης), Παπακωνσταντίνου (38’ λ.τ. Καβουκλής), Μπερετούλης, Βουτσινάς (89’ Αρίφης), Ευγενικός

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments