Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Έπαιξαν επιθετικά, νικητής ο Ευκλής

Έπαιξαν επιθετικά, νικητής ο Ευκλής

0
Dodekanisos

Μετά από ένα ωραίο και ανοιχτό παιχνίδι χωρίς σκοπιμότητες που έγινε στο γήπεδο Αφάντου, ο Ευκλής κατάφερε να επικρατήσει της τοπικής Αθλέτικο με 5 – 2. Αν και οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά στον αγώνα και μάλιστα κατάφεραν να προηγηθούν, η συνέχεια ήταν πολύ διαφορετική μιας και ο Ευκλής ήταν σαφώς πιο αποτελεσματικός και σημείωσε πέντε τέρματα.

Σε γενικές γραμμές και ειδικά στην διάρκεια του δευτέρου ημιχρόνου, η μπάλα ανεβοκατέβαινε από την περιοχή στην άλλη μιας και οι δυο αντίπαλοι έπαιξαν πολύ επιθετικά και δεν κλείστηκαν ποτέ. Οι φιλοξενούμενοι είχαν την ουσία και για τον λόγο αυτό κατάφεραν να πάρουν τους τρεις βαθμούς.

Το σκορ άνοιξε για την Αθλέτικο στο 17’ ο Ταντίκης (1 – 0) αλλά ο Ευκλής βρήκε τον τρόπο να ισοφαρίσει στο 31’ με τον Σχοινάκη ο οποίος πλάσαρε από κοντά (1 – 1). Πριν τελειώσει μάλιστα το ημίχρονο, η ομάδα της Σορωνής πέτυχε άλλα δυο τέρματα. Στο 40’ ο Σιαναβέλης έκανε με σουτ το 1 – 2 και στο 45’ ο Κουντουράκης με νέο σουτ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 1 – 3. Στο 79’ ο Σχοινάκης με πέναλτι πέτυχε το 1 – 4 αλλά στο 81’ ο Κούρτι μείωσε με πλασέ σε 2 – 4. Στο 89’ ο Καμπούρης με πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 2 – 5.

Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Καραγιάννης (Τάσης, Ζαρίδας)

Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΑΘΛΕΤΙΚΟ: Χατζηνικόλας, Μοσχιδιού (46’ Μπακίρης), Γιαννίκης, Μοσχούς, Ταντίκης, Λαουδίκος (82’ Τζελάϊ), Σπανός, Γεννημαχλέλης, Κούρτι, Ζευκίδης (63’ Καζέλλης), Μαραγκάκης (75’ Χαστάϊ)
ΕΥΚΛΗΣ: Μαριεττής, Κώστας, Κρομμύδας, Θεοδοσίου, Γκιούντιτσε (52’ Παττάκας), Κουλουμπράκης, Σχοινάκης (80’ Άγγελος), Σιαναβέλης, Καμπούρης, Κουντουράκης (74’ Φλάγκος), Αγγελής (63’ Αγγελίδης)

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments