Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Άφησε πολύτιμους βαθμούς ο Αστέρας Παστίδας

Άφησε πολύτιμους βαθμούς ο Αστέρας Παστίδας

0
Dodekanisos

Δυο πολύτιμους βαθμούς από τον Αστέρα Παστίδας στην προσπάθεια που κάνει για να διεκδικήσει τον τίτλο έκοψε σήμερα ο Πολύστρατος Λαέρμων. Μετά από παιχνίδι που έγινε στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο «Καλλιπάτειρα» στο «Κορακόνερο», οι δυο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες με σκορ 1 – 1.

Οι γηπεδούχοι …διάβασαν καλύτερα το παιχνίδι στην διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου και έπαιξαν έξυπνα κλείνοντας την άμυνα τους και βγαίνοντας μπροστά με αντεπιθέσεις. Σε μια από αυτές στο 12’ κέρδισαν ένα φάουλ σε καλό σημείο το οποίο ανέλαβε να εκτελέσει απευθείας ο Αντώνης Μπάλλας στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα (1 – 0). Ο ίδιος πέναλτι λίγο αργότερα είχε μια πολύ καλή ευκαιρία από θέση τετ α τετ για να πετύχει και δεύτερο γκολ αλλά αστόχησε. Ο Αστέρας προσπάθησε να βάλει τη μπάλα κάτω και πριν τελειώσει το ημίχρονο είχε την χρυσή ευκαιρία να ισοφαρίσει. Ήταν το 44’ όταν η ομάδα της Παστίδας κέρδισε πέναλτι το οποίο ανέλαβε να εκτελέσει ο Τομάζος αλλά ο έμπειρος Δημητρίου έπεσε σωστά στη γωνιά του και κατάφερε να αποκρούσει.

Στην επανάληψη, οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που μπήκαν πιο δυνατά και επέβαλλαν τον ρυθμό τους. Κατάφεραν στο 55’ με τον Αλιάϊ να πετύχουν την ισοφάριση (1 – 1) και από εκεί και πέρα συνέχισαν να έχουν τον έλεγχο και την πρωτοβουλία των κινήσεων χωρίς όμως να μπορέσουν να βρουν δίχτυα.

Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Τσέτσος (Καραβελατζή, Τσουρούτης)

ΠΟΛΥΣΤΡΑΤΟΣ: Δημητρίου, Κατσιμπράκης, Μάτσης, Κούτρας, Γανωτάκης, Μπακαρής (96’ Νίκανδρος), Κανέλλης (60’ Αναστασιάδης), Κωστίδης, Χατζημιχαήλ, Μπάλλας , Κυρίτσης (50’ λ.τ. Φλάγκος, 75’ λ.τ. Παπαντωνίου)
ΑΣΤΕΡΑΣ ΠΑΣΤΙΔΑΣ: Μακαρούνας, Γιαννακόπουλος, Ζωάννου (70’Αμπντουλάϊ), Καρύδης, Μωϋσάκος, Καλαγρής, Λεωνίδου (30′ Μ. Λιαμής), Πολυχρόνης, Μοσχής (55′ Ε. Λιαμής), Αλιάϊ, Τομάζος

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments